Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şubat 2012 ayın avcısı raporları
şubat ayı ayın avcısı oylamasına katılmak isteyenler lütfen raporlarının bir kopyasınıda buraya eklesinler.
şubat son gün akşamına kadar gelen raporlar sonucunda 3 mart saat:17:00 ye kadar oylama yapılacak ve 1. olan kişi 1 ay boyunca vip üyemiz olacaktır.yıl sonunda en çok vip üyelik alan üyemize 1 adet kaliteli markalardan rapala hediye edilecektir.

-raporunu buraya eklemeyenlerin raporları oylamaya girmeyecektir.
-aynı bilgisayardan 1 den fazla oy tespitlerinde o oylar iptal edilecektir.
-tarihli resim veya tarih belirten bir obje kullanmak mecburidir.
-resimlerde avı yapan kişi av yerinde balıkla beraber resim eklemek zorundadır.
-önemli olan avın büyüklüğü değil raporun ayrıntılı ve güzelliğidir.
-ayın avı değil ayın avcısı oylanacaktır.

gurup halinde raporu olanlar ya 1 kişi gönderip o katılsın yada herkes tuttugu balıkları ayrı ayrı göndererek katılsın.
herkese iyi eğlenceler.rastgele.
Bul
[SIZE="5"]lütfen buraya mesaj yazmayın sonra raporları bulmakta zorluk çekiyoruz sadee balık raporlarının bir örneği buraya eklensin.,oylama yapılırken raporları bulamıyoruz.teşekkürler.[/SIZE]
Bul
artık dün oldu ama anca eve geldim . düneyn yazmıştım yarın belki emekli takımı çıkarız diyene .sabah 10:30 da mehmet abiyi (lakerda) aradım .hadi balığa hava güzell yaa. burdan yine yine özür abi uykudan uyandırdım , hadi balığa dedim işlerim var bide gripten kurtulmaya çalışıyom gelemem dedi. erol77 yi aradım.onun hasta olduğunu yeni ayağa kalktığını biliyom ne zamandır kanına girmeye uğraşıyomda. oda dedi moruk yeni yeni düzeliyom ..haydaa kaldım tek başıma o zaman dedim geliyom motoru almaya,neyse motoru aldım erol dan doğru sandalın başına iyide kimseler yok, tek başıma malzemeleri taşıdım sonra sandalı açtım(kışlık bakımı ve içerisine yabancı ziyertçi girmesin diye örtü altındaydı)neyse işleri hallettim tekneyi denize değil tatlı suya indirdim.sebep deniz önümüzü doldurmuştu .(bak işte oranın resmini çekmedim) neyse bi şekilde çıktım ordan saat 11:15 giydi açıldım .denizde üç sandal vardı tanıdıklar hepsi dolaştım vaziyete baktım. istavrit alıyorlar ama tek tek. ben zaten kuduruyom 3 aydır denize çıkmamışım,torun (rıza) abi tlf etti uzaktaki elamanlara onlarda 2-3 çekiyoz deyince hadi tatar oraya gidelim dedi. bağladım yedeğe gittik .. çok uzun oldu ama tadına varın sizlerde yaşayın dedim daa gerisi resimlerde ..balıklar afiyetle mundar olmadan götürülmüştürler

sandalda misafirim de vardı hee onuda diyim besledim onuda en arkada siyah dumanlarda tuzla daki yat yangınında olan yangının dumanları

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
[COLOR="Blue"]Sevgili Spor arkadaşlarım bilirsiniz bizde bir söz vardır( Koyunun olmadığı yerde Keciye Abdurrahman celebi derler) diyeSmile Alanyadada Uskumru balığı olmadığından burada abdurrahman celebi durumuna KOLYOS balığı düşüyor.
Neyse kısa keselim Jig avına gittiğim günler gidiş ve dönüşlerimde devamlı Sonara bağzı sürü balıkları giriyordu.Bu merakımdan ötürü Pazar günü jig takımları ile beraber yemli av icin iğneli takımımı ve ne olur ne olmaz diye bir takımda simli caparimi yanıma alarak denize saat 12 gibi acıldım. [/COLOR]

[Resim: 84804813.jpg]

Deniz hafif calkantılı ama 1 metreye yakın kaba dalgalı idi Bu şekilde Jig avcılığı biraz problemli olabilirdi.Bunun üzerine evvela capari yapmağa karar verdim.

URL][Resim: 82386800.png]

Daha evvel bahsettiğim gibi kendim yaptığım simli capariyi kullandım takım 8 iğneli bir capari idi.

[Resim: 83107817.jpg]

Cok gecmeden sonara ufak bir sürü takıldı hemen 350 gr kurşun bağlı takımı aşağı yolladım.

[Resim: 56625382.jpg]

Evet ilk balıklar capariye takılmıştı tekneye aldığımda boyut olarak normal ölcülerde idi ama daha irileri olmasını düşünerek motoru calıştırıp dolaşmaya devam ettim.

[Resim: 42639337.jpg]
[Resim: 25408870.jpg]

Bu şekilde saat 14 e kadar capariye devam ettim 2 saatlik av sonrası kovada 2 kilo kadar balık vardı yeterli olduğunu düşünüp avı sonlandırdım.

[Resim: 77411578.jpg]
[Resim: 70676634.jpg]
[Resim: 27001746.jpg]

[COLOR="blue"]Eve döndüğümde Eşim Oğlumun evine gidecekti, her zaman olduğu gibi tuttuğum kolyoslardan 4-5 tanesini kendime ayırıp geri kalanları onlara yolladım.
Akşam Fenerin macı vardı bir gün evvel GS galip gelmişti bu mac baya bir heyecanlı olmaya aday idi.Ayırdığım balıkları temizleyip ve mac saatine yakın elektirikli ızgarada üstünü zeytin yağ ile yağlaya,yağlaya fazla kızartmadan pişirdim malum balık hem kolyos hemde akdeniz balığı idi yağsız olurlar bilahire sofrayı kurup televizyonun karşısına oturdumŞükür ki mac sonucu balığın mideme oturmasına engel olmadı!
Evet bu hafta sonu yaptığım av ve sonrasını sizler ile paylaştım hepoinize iyi günler diliyorum rastgelsin.[/COLOR]
Cuma günü saat 15:00 gibi diger şubeden arkadaşlar aradı balıga gidip gidemeyecegimizi sordular ben pekte niyetli degildim sogukta gece balıga gitmeye cumartesi izinli oldugum için sabahtan kıyıdan adrasan taraflarına gitmeyi düşünüyordum arkadaşları kıramadım aslında öyle gözükmek istedim çünkü kendim duramıyordum sabahı bekleyemedimişten birazda erken çıkarak evin yolunu tuttum saat 16:00 da evdeydim ufak bir hazırlık aşamasından sonra arkadaşlar geldi hemen yola koyulduk balık malzemesi satan 2.3 magaza gezdikten sonra en hesaplı olan yerden yemlerimizi tedarik etmeye çalıştık bu arada sponsorumuz olan HAZIR OLTA dan aldıgım süni boru kurtlarını deneme fırsatım olacaktı yarım saatlik bir yolculuktan sonra ilk meramıza vardık ve nihayet oltalarımızı denizle buluşturduk buluşturduk buluşturmasına fakat kıyıdanda belli oluyordu geçen günlerdeki denizin dalgaları kıyının bile şeklini de3giştirmişti kum olan kıyı her tarafı kayaları kıyıya vurmuş ve denizin karışıklıgı geçmemişti oltalarımızda devamlı balık vuruyor gibi oynama vardı ama bir kaç atıştan sonra bu vuruşlar balıktan olmadıgını deiznin karışık oldugunu anlamak zor olmadı çektigimiz oltalarımızdan devam lı bir bir şeyler takılıp geliyor karışıyordu oltalarımız burada yapamayacagımızı anladık ve yer degiştirmeye karar verdik ikinci meramıza gittik bu gittigimiz yer diger yere göre daha koyda kalıyordu daha iyi olacagını düşündük ve nitekim haklıda çıktık denizle tekrar oltalarımızı tekrar buluşturup avlanmaya başladık saatte ilerledikçe soguk artıyordu ateş yakarak bu durumuda kurtardık gecenin olayı ise 5 metre yan tarafta avlanan arkadaşa yaptıgım şakaydı ince bir misinayla yanına kadar gittim çaktırmadan kamışına bagladıgım misanayı kendi kamışımın başında asılarak hareket ettirrmem ve arkadaşın o hetecanlanış anını görmenizi isterdim ama gariptirki ben hareket ettirdigim zamanlarda arkadaşın hızlı bir şekilde oltasını kıyıya çekmesi ve mırmır yakalaması daha sonra açıkladım tabiki arkadaşa daha fazla dayanamadım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
[SIZE="4"]Selamlar Arkadaşlar günlerdir yudumuz denizleri malum Alanyada bu hava periyodundan tabiki kıyısından köşesinden etkilendi ama tabiki kuzey bölgeleri kadar değil kah fırtına kah kuvvetli yağmurlar buradada kendisini hissettirdi.Ben şahsen şu kadar Alanyada yerleşiğim bu kadar soğuk kış yaşamadım Allah fakir fıkaraya yardım etsin.Sözü uzattık hafta sonu hava raporları buralar icin uygun gösteriyordu ama yinede Denizin akıntı durumu belirsizlik gösteriyordu rüzgar güney batıdan 2-4 kuvvetinde idi ama güneş 17 dereceye kadar bir sıcaklık getiriyordu cesaretlenerek saat 12 gibi limandan cıktım bu sefer Jig yapıcaktım ama malum Zemheri ne olacağı mechul. ilk 2 saat ceşitli noktalarda atıp cekmekle gecti sonarda balık göstermiyordu tek ümidim dip balığı idi ya tutarsa hesabıSmilesaat 3.30 a doğru sonarda hic bir belirti yokken hatta dipte bişi bulamayıp Jig sahtesini sararken olan oldu[/SIZE]

[SIZE="4"]DEVAMI VİDEODASmile[/SIZE]

http://www.dailymotion.com/video/xoveog_...nun-kuzusu

[SIZE="4"]İşte kısa günün avı böyle gecti Teşekkürler deniz ana.[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,285 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,747 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,537 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  temmuz ayın 1. si LeVrEkCi 35 4,992 11-08-2012, 11:14