Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeniyıl avı;
LeVrEkCi yazdı:valla bir pazar günü ben gelirim yeterki önceden kararlaştıralım yada ctesi akşamdan gelirim önceden planlanırsak bana uyar ama havalar biraz daha yumuşasa daha iyi olur gibi.

İyide Nihat havanın yumuşamasını beklersen muhabbete gidersin SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tebrikler murat afiyet olsun .AlkisAlkis
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Oooovv.hem av güzel hemde yemekler şahane.
yılın ilk avı güzel geçmiş.hep bundan daha iyi olsun.
ellerinize sağlık,afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tüm ekibi candan kutluyorum.Herşey harika.Avlarınız bereketli,şansınız hep bol olsun..AlkisAlkisAlkis
Bul
Yeni yıla iyi bir başlangıç olmuş Murat,ekibi de ayrıca tebrik ederim..
(Resimleri nasıl bu kadar küçülttün yahu Smile )
Bul
Tüm ekibe tebrikler daho bollarına inşallah...Alkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:İyide Nihat havanın yumuşamasını beklersen muhabbete gidersin SiyirdimSiyirdim
Aynen, aslında havanın çok ta yumuşamasını beklersek, ancak muhabbete kalırız. Marta girmeden kaçmalı.
muhammer41 yazdı:Tebrikler murat afiyet olsun .AlkisAlkis
Teşekkürler Muharrem abicim, sizlerede rastgele.
tahsinmersin yazdı:Oooovv.hem av güzel hemde yemekler şahane.
yılın ilk avı güzel geçmiş.hep bundan daha iyi olsun.
ellerinize sağlık,afiyetler olsun.
Teşekkürler arkadaşım, ceremesini çekiyorsan, tadınıda çıkarmaya çalışıyoruz.
Cahit Acun yazdı:Tüm ekibi candan kutluyorum.Herşey harika.Avlarınız bereketli,şansınız hep bol olsun..AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler üstadım, sizleri takip etmeye çalışıyoruz.
Bul
Lakerda yazdı:Yeni yıla iyi bir başlangıç olmuş Murat,ekibi de ayrıca tebrik ederim..
(Resimleri nasıl bu kadar küçülttün yahu Smile )
Teşekkür ederim Mehmet abiciğim, saygılar. valla ne söyleyim elimde dünya kadar rapor, telefonlarda, fotoğraf makilarında kalıyor. şu resim küçültme işini bir türlü beceremedim. bunuda nerdeyse 20 gün uğraştım. yüklemeye çalışıyorum siteye bir türlü kabul etmiyor. küçültüyorum, küçültüyorum olmuyor. bir gün sonra tekrar denedim, yükleyiverdi. Her seferinde de seni rahatsız ediyorum zaten. bu sefer bari rahatsıt etmeyeyim dedim. böyle yükleniverdi işte.
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tüm ekibe tebrikler daho bollarına inşallah...Alkis
Teşekkürler adaşım, denize sizler kadar yakın değiliz ama, fırsat buldukta iyot çekiyor işte. sizlerede rastgele.
Bul
Murat kardeşim o balıkların tavadaki hali yok mu....Alkis İşte bu bile yeter dedirtiyor. Helalleriniz varSeerfAfiyetle
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi