Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkta 'görmedim, duymadım, bilmiyordum' devri sona erdi
Balıkta 'görmedim, duymadım, bilmiyordum' devri sona erdi - Hürriyet Gündem <<tıkla
Bul
Süper bir gelişme, farkındalık yaratmak lazım Alkis

Bunu özellikle galata köprüsünün her yerine yapıştırmalılar..

[Resim: 15618193.jpg]
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
işte budur.etkili olması dileğimdir.teşekkürler.Alkis
Bul
birşeylerin yapıldıgını bilmek güzel,inşallah uygulamada cezalar getirirlerde uygulanırlıgınıda görürüz.
Bul
güzel bilgiler yasa çıkıyor ama denetlemeler yok kadar az bizler yasal avlanmıyan avcıya durumu izah ederken birde fırça yiyoruz bu çoğu zaman kavgaya bile dönüyor bilinçli avcıya malesef destek bile yok içimden bunlar geçti ve olduğu gibi fazla abartmadan yazdım hayırlısı olsun diyeyim herkeze rast gelsin
Bul
teşekkürler AlkisAlkis
Bul
Tebrik ederim güzel bir çalışmaya imza atılmış Alkis
Ama benim yinede umudum yok çünki az önce öğle yemeği için balıkçıya gittim tezgahta çinekop, istavrit, barbun ve hamsi küllen limit altıydı ve hiç kimse oralı bile değildi Mahcup

Bu balılar tezgaha inmek için ışınlanma yolunu kullanmadığına ve tek nokta balık halinden geçip geldiğine göre böyle resimlerie anlatım yerine ciddi bir denetimle bu işi bitirebilirler.

Bu işi yapanlarla tezgahçısından kabzımalına ordan teknecisine sorunun sebebini hep birbirine atıyorlar;
Tezgahçı, ufaksa halde niye satıyorlar?
Halci, ufaksa sorumlusu tutandır!
Tekneci abi ben istavrit sandım yaprak çıktı hepside ölü geldiği için ne yapayım!

Sorunun tek ve kesin çözümü trol yasağı ve avlanma süresinin çok kısa tutulmasıdır o kadar...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Çok faydalı inşallah uygularlar...
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Karadenize kıyısı olan ülkeler anlaşacaklar + Marmarayıda içine koyup balık avını 2 veya 3 yıl yasaklayacaksın.Bak bakalım bir daha küçük balık tutabilirler mi?
Wink
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Küçük Balık Yoksa Büyük Balıkta Yok. sevimli34 17 5,645 11-08-2011, 22:56
Son Yorum: acemi dalgıç

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi