Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
El yapımı RaPaLa da son nokta .
Artık rapalaları jan janlı yapıyorum.Yalova-Bursa gezisinde bu fikri arkadaşlarımız Gürhan ve Serkan efe verdi,ben uyguladım.Fotoğraflar tam %100 parlaklığı göstermiyor ama bir fikir verir sanırım.
Bul
Ben çok beğendim eline sağlık
Bul
güzel çalışmalar. bende ilgiliyim bu işler. nasıl bi boya kullandığınızı merak yapıpediyorum. doğrumu bilmiyorum ama sanki kumlama oje ile boyamışsınız gibime geldi.
Bul
Çanakkaleye gelince hediyi ederim sana Oktay,bak tombikleri nasıl yakalıyorsun.Aliçoya da yonttuk bir tane ama hala malzeme bekliyor.Malzeme gelirse tamamlayacağız.
Aliiiiiiiii,seninkini yarı mamul olarak saklıyorum...
Bul
ibrahim abi gerçekten süper olmuş bunlar..fikir veren arkadaşlarada teşekkürler..dışı pütür pütürmü?kalın bir vernik atıp onları korumak lazım..yaldızlar çabuk dökülür..sen daha iyi bilirsin ibrahim abi..şöyle cam gibi...kayalara çarptıkça rapalalrın felaket boyası çıkıyor..kalite olanlarda pek bir sorun yaşanmıyor adileri öyle...ban bunu bizzat öğretmeni istiyorum abi...boş boş oturuyoruz..uygulamalı olarak yani..yeni proje için teşekkürler....rapala işlerinden siz sorumlusunuz..kolay gelsin..saygılar..rastgele..
Bul
ibrahim abi çok güzel olmuş eline sağlık.
birde şu boyayı paylaşıma açsanda sömürsek.patentini almayı düşünmüyorsan tabii
Bul
arzu eden arkadaşlara,malzemelerle ilgili bilgiyi özelden göndereceğim.Siteye üye olmayanlara bu konuda bilgi yok.Aslında malzeme çok basit,piyasada bol bulunan bir malzeme.
Bul
ibrahim abi sen asmısın artık AlkisAlkisAlkis
Bul
ibrahim abi eline sağlık çok güzel olmuş
bende denemek isterim fakat hiç bilgim
yok yardımcı olursan özelden mesaj atarsanda olur
öğrenmek iyi olur teşekkürler.
Bul
elinize sağlık harika görünüyorlarAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum