Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cep telefonu.
arkadaşlar benim almış olduğumnokıa [COLOR="Blue"]c3_01[B]ceptelefonumun facebook ve internet bağlantı yapamıyorum cep telefonunu güncellemekmi yoksa bilgi gibi birşeylermi yüklemek lazım internet paketim var Alkis[/COLOR][/B]
Bul
Sakın tamire götürme 500 tl almasınlar tamir parası anlayan anladı hehheheBig Grin
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Sakın tamire götürme 500 tl almasınlar tamir parası anlayan anladı hehheheBig Grin

Ben anlamadım Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
bucalı yazdı:Sakın tamire götürme 500 tl almasınlar tamir parası anlayan anladı hehheheBig Grin

blue_zaire yazdı:Ben anlamadım Siyirdim

ben anladım fevzi.SiyirdimBoboHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar benim almış olduğumnokıa [COLOR="Blue"]c3_01[B]ceptelefonumun facebook ve internet bağlantı yapamıyorum cep telefonunu güncellemekmi yoksa bilgi gibi birşeylermi yüklemek lazım internet paketim var Alkis[/COLOR][/B]

fikret abi bu işlerden hiç anlamam ama geçende bir işlem için müşteri hizmetlerini aradım on lar gerekli herşeyi anlatıp ilgilendiler.hayırlı olsun telefon Seerf
Bul
Fiko benim telefonun başına gelenler aynen öyle başladı. İnternete giremiyorum diye Servis sağlayıcı firmadan online destek aldım ve düzeldi. AncakkkkkHadiordan Artık telefonun gram sesi çıkmıyor ve garantide olduğu için servise götürdüm bakalım neyle karşılaşıcamHadiordan
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi bu işlerden hiç anlamam ama geçende bir işlem için müşteri hizmetlerini aradım on lar gerekli herşeyi anlatıp ilgilendiler.hayırlı olsun telefon Seerf
sağol nihatım teşekkürler.
ALTAYLI yazdı:Fiko benim telefonun başına gelenler aynen öyle başladı. İnternete giremiyorum diye Servis sağlayıcı firmadan online destek aldım ve düzeldi. AncakkkkkHadiordan Artık telefonun gram sesi çıkmıyor ve garantide olduğu için servise götürdüm bakalım neyle karşılaşıcamHadiordan

aynen abi bende giremiyorum bendemi destek alsam
[B]abi gördüğüm telefonsa çok üzüldüm:Snifsinf
Bul
bucalıfikret yazdı:sağol nihatım teşekkürler.

aynen abi bende giremiyorum bendemi destek alsam
[B]abi gördüğüm telefonsa çok üzüldüm:Snifsinf
Maalesef Fiko maalesef. Ayrıca servis sağlayıcı firma çalışanı yüzünden az daha1384 Adet telefon numarası yok oluyordu ve neredeyse onları boğucaktımRolleyes
Bul
ALTAYLI yazdı:Maalesef Fiko maalesef. Ayrıca servis sağlayıcı firma çalışanı yüzünden az daha1384 Adet telefon numarası yok oluyordu ve neredeyse onları boğucaktımRolleyes

aman abim o telefon benim olsaydı servisi aya kaldırırdım sen sabırlıymışsın.Rolleyes
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi