araphüso26 yazdı:dostlar değer vererek yazdığınız güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sağolun var olun hepinizi ayrı ayrı cevap vereyim dedim smleyler sorun çıkardı.bende topluca yazdım kabul buyurun...
sadece uzun ve nihata cevap yazayım.. uzun fesatlık etme çalış seninde olur
niko sırtın açıkta kalmış anlaşılankeşke bende görsem geceleri fakat hanım uyandırmasa
Ne fesatlık etcem benim nasıl çalıştığım delilli ispatlı
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:dostlar değer vererek yazdığınız güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sağolun var olun hepinizi ayrı ayrı cevap vereyim dedim smleyler sorun çıkardı.bende topluca yazdım kabul buyurun...
sadece uzun ve nihata cevap yazayım.. uzun fesatlık etme çalış seninde olur
niko sırtın açıkta kalmış anlaşılankeşke bende görsem geceleri fakat hanım uyandırmasa
Nerenin açıkta kaldığı tartışılır ama, tam o anda uyandırmazmı? kadın 2 daka daha bekleyemedinmi diyemedim. Ordadamı balık demesin diye.
ufuktan26 yazdı:Hüseyinim çok güzel bir av olmuş bu da.Video da güzel. İyi bir nostalji oldu.tekrar teşekkürler.Ellerine sağlık.
Başkan da" tam teçhizatlı kamereman Cevat Kelle" olmuş
teşekkür ederim hocam.. cevat kelle
Uzun_ahmet yazdı:Ne fesatlık etcem benim nasıl çalıştığım delilli ispatlı
valla hep böyle çalışıyon zaten bundan sonra herkeze anlatacam haberin olsun
nihatkr yazdı: Nerenin açıkta kaldığı tartışılır ama, tam o anda uyandırmazmı? kadın 2 daka daha bekleyemedinmi diyemedim. Ordadamı balık demesin diye.
bu cevaptan sonra benim kılıbık adayım sensin nikocum