Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda sırtı-5-
bucalı yazdı:OH maşallah ihtiyar.. telefonda çok umutsuzdun ama yine tavayı doldurmuşsunuz. tebrikler.

telefonla konuşurken yeni oturmuştu o yere.senden sonra başladı balık.ama gerçekten karamsarlığa az kalmıştı.günler kısa biliyorsun şekerim. Wink
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu ne abi yawww tshirtle av yapmak bu mevsimde hemde Gulumsedeniz sütlimanmış içim bi gitti bi gitti anlatamam,kerterez çok iş çıkaracak gibi görünüyor.afiyet olsun.Alkisercan abi bu ne hırstır yaww o ağrılarla balığamı çıkılır Babyrastgele.Seerf

dün hava çok güzeldi nihatcım.deniz ütülenmiş gibiydi.rahat bir av yaptık.tabii ertürk kardeşiminde emeği çok.o olmasa biz ercan abimle teknenin hakkından gelemeyiz.Nayirolamazevet o kerterizden iyi işler çıkacak inşallah.Affetteşekkürler.76
Bul
Yalçın abi. Harika bir görüntü. Muhabbetiniz bol olsun. Bol balıklı günler.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Maydanozun kralları, maydanozun kırmızılarını toplamış AlkisAlkis
süper ekip yine iş başında Seerf
harikasınızSmile
vs.vs.vs.

Bir çok güzel lafı hak ediyorsunuz eliniz emeğiniz dert görmesin Seerf afiyetle.
Serkan teşekkürler kardeşim İnşallah dediğin gibi süper bir ekip olucaz. 76Ocak ayını bekler duduruz artıkınnnSmile
Bul
yalova tatar yazdı:maydanoz mu tere mi dere otumumu ne şekerimm çok güzel yerdesin çok özel kşilerle berabersin avınız güzel olmuş Alkis işallah hakkı verilmiştir kırmızıların Seerf

ercan abi bana üğrasın bir hafta misafirim olsun ızdırabına son vereyim AffetWink ercan abim geçmiş olsun understand Seerf
Ortaya yeşillik Tatarım. Koparma yanlız ha doğrama değilBobo Sana söz gelicem İnşallah 76 Bak sen görürsün o zaman dolgu lastikle tezekli yollarıBoboBoboBobo You want to know
Bul
Albatros-gr yazdı:hey masallahAlkis..Maydanoz team..[B][COLOR="Black"]yine is basinda..[/COLOR][/B]Seerf
ozlemistik beyler sizlerin avlarinizi..Seerf
Ercan abi,sana 2 defa masallah..rahatsizliga ragmen baliktasin yaniAlkis
kirmizilar super...afiyet olsun beylerSeerf
daha da bollarina
rastgele
Ne yapayım Faruk artık dayanılacak gibi değil abicim. Yetti gariiiSiyirdimBende inceden bir süprizle öğlen gibi Maydanoz'a koparma yaptımBoboTeşekkürler
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu ne abi yawww tshirtle av yapmak bu mevsimde hemde Gulumsedeniz sütlimanmış içim bi gitti bi gitti anlatamam,kerterez çok iş çıkaracak gibi görünüyor.afiyet olsun.Alkisercan abi bu ne hırstır yaww o ağrılarla balığamı çıkılır Babyrastgele.Seerf
Aynen öyle abicim hırs bastı ya otur otur taşı bekle delirdim artık. Ertürk'e hadi gel beni al Maydanoz'a gidiyoruz şu taşı mı atarız yoksa kırmızıların yerini mi buluruz diyerek öğlen gibi baskınladık. Kırmızı tamam taş natamamRolleyes
Bul
yycolak yazdı:vay benim arslan abim.ne güzel sözler öyle.sen çok yaşa emi.sayende harika bir av günü daha yaşadık.çipuralar biraz daha büyüsün değilmi.taşını duygusala bağlamışsın.bir bu eksikti.at şunu biran önce.başlarım böyle aşkın ızdırabına.bırak hasretle bitsin bu ilişki.başka bir aşk buluruz sana çipura falan gibi.çok seviyorum sizleri.iyiki varsınız.76
Sözler hakedene söylenir kardeşim neyse o. O aşkın ızdırabına ben de başladım artık ilişkiyi sonlandırayım bak sen kırmızılara ve beyazlara oluruz artık milli takım gibi fotolarda76
Bul
Ercan abi ve Yalcin abi boylesine guzel bir ekip ve boylesine guzel bir av tebrikler.
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:Ercan abi ve Yalcin abi boylesine guzel bir ekip ve boylesine guzel bir av tebrikler.
Cihan teşekkürler sağolasın abicim 76 Evet ekibimiz gerçekten çok keyifliSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,072 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,076 01-12-2012, 12:11
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,108 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,658 16-05-2012, 08:45
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,972 22-12-2011, 18:39
  maydanozda -4- yycolak 90 6,743 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,340 28-09-2011, 23:42