Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık yeme zamanları
email ile gelen tabloyu paylaşmak istedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ortak yedirdin bize lezzetsiz levreği demek haa,birde lezzetli zaman denk gelse ne olacakmış belli değil Smile
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ortak yedirdin bize lezzetsiz levreği demek haa,birde lezzetli zaman denk gelse ne olacakmış belli değil Smile

yuh sana beee ortak közde taptaze yeni tutulmuş levrek yedin daha ne olsun Seerf
Bul
Sazan için en uygun zamanlar ama bulamıyoruz malesef..
Daha doğrusu gidemiyoruzki..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:yuh sana beee ortak közde taptaze yeni tutulmuş levrek yedin daha ne olsun Seerf

ben anlamam yaw, senin verdiğin çizelgenin yalancısıyım,madem güvenmiyorsun çizelgede yazana neden yayınlıyorsun,eğer dedim, benim ortak dedim yayınladıysa dedim,kesin doğrudur dedim, ama bir uyarı yaptık hemen çark etti,ya o levrek lezzetsiz,yada çizelge yanlışşşSmileHappy(her türlü su yaparım Siyirdim)
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ben anlamam yaw, senin verdiğin çizelgenin yalancısıyım,madem güvenmiyorsun çizelgede yazana neden yayınlıyorsun,eğer dedim, benim ortak dedim yayınladıysa dedim,kesin doğrudur dedim, ama bir uyarı yaptık hemen çark etti,ya o levrek lezzetsiz,yada çizelge yanlışşşSmileHappy(her türlü su yaparım Siyirdim)
levrek çok lezzetli balık değildir ortak levrek tutması zevkli efsane balıktır..eskiden rahmetli üstad ali pasinerin kitabını okumuştum orada levrek için çok nadir bulunur demişti gerçekten levrek heryerde olmazdı diye düşünürdüm.
şimdi 2 olasılık geliyor aklıma.
1.si ilerleyen teknoloji sayesinde birçok kamış,makine,suni yemler türediği ve forumlar sayesinde balıkçılık yayıldıgı için aslında zaten olan levrek çoğalmaya yayılmaya başladı.
2.si denizlermize levrek,sinarit gibi balıkların devlet tarafından çoğalmak üzere bırakıldıgı doğrusuyla karşı karşıyayız.
yoksa levrek lüfer gibi çok lezzetli balıklardan değildir ama yinede iyi yapılırsa lezzetlidir.mevsiminde hiç tutmadım yani bu çizelgenin mevsim gösterdiği tarihlerde denemedim birşey söyleyemem..
birde şu tezgahlarda satılan yarım kilolul suni levrekler var onların samsundan gelenleri varmış onlardan denk getirmiştim,bir arkadaşın evinde şömineyi yakmış kömürde ızgara yapacak,ya yapma rezil etme levreği derken parmaklarımı yemiştim Gulumse
Bul
Güzel bir tablo teşekkürler. abcak sardalyayı kesinlikle yanlış yazmışlar. Haziran , temmuz ve ağustosta en lezzetsiz zamanıdır.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Güzel bir tablo teşekkürler. abcak sardalyayı kesinlikle yanlış yazmışlar. Haziran , temmuz ve ağustosta en lezzetsiz zamanıdır.

denizlere görede değişebilir barış yoksa temmuz ağustosta tuttugum sardalyalar gayet lezzetliydi..mesela egenin lüferide tatsız tuzsuz olur derler marmarada mayıs hariç yani havyar zamanı hariç herzaman lüfer lezzetlidir.
Bul
Balık herzaman lezzetlidir. Yeterki tutabileyim Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:denizlere görede değişebilir barış yoksa temmuz ağustosta tuttugum sardalyalar gayet lezzetliydi..mesela egenin lüferide tatsız tuzsuz olur derler marmarada mayıs hariç yani havyar zamanı hariç herzaman lüfer lezzetlidir.

Doğru söylüyorsun abi onu düşünmedim. deniz suyu sıcaklığından kaynaklanması muhtemel.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi