Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baskın vaaaaar !!
İzmir balık halinde çalısan bır arkasım var dun aksam konusurken anlattı.
Dün halde baskın varmış sıvıl kıyafetlı jandarma halde ne kadar çinekop alan satan varsa tum işyerlerine 1,500--2,000 tl arasında ceza kesmışlerAlkis..
Turkıyenın her yerınde bu denetım yapılıyormu yoksa sadece ızmırdemı yapıldı merak ettım..Saygılarımla.Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
AlkisAlkisNe güzel bir haber. Hangi dağda kurt ölmüş te bunlar aramaya çıkmış. Valla helal olsun. İnşallah takipçi olmaya devam ederler. Toplumun her kesiminden gelen tepkilere duyarsız kalamamışlar. Umarım bu uygulamalar tüm konularda olmaya başlar76
Bul
Helal olsun Alkis devamlılığını diler, tüm yurtdan böyle haberleri duymayı temenni ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bunu kim yaptırdıysa ona helal olsun Alkisinşallah heryerde bubu yaparlar,2 kez ceza yiyen hayatta çinekop satmaz.Alkis
Bul
Geçenlerde Kumkapı'da da yapıldı diye duymuştum ama doğruluğunu teyit edemedim.. tebrikler.. Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Sevindim her yerde uygulasalar Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Bence çok güzel olmuş uygulamanın heryerde yapılmasını diliyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Mükemmel bir haber, birde şunu gelip bizim balık pazarında yapsalar,ne çinekopu resmen kilosu 5 liraya yaprak satıyorlar..
Bul
AlkisAlkis Millet alıyor diye bende satıyorum ne yapalım ekmek parası ... diyen esnaflar görmüştür şimdi neyin ne oldugunu Smile SiyirdimSiyirdimSiyirdim767676
Bul
Bu gün Bornovanın yerel pazarı En az 10 tezgah var herbirinde çinekop mevcut kilosu 10 TL dün dedik ya yamuk yamuk kameraltına gittim ilk önce çankayada inip havra sokağına gittim oradan kemeraltına girdim hay girmez olaydım bakmıyorum yamukluğuma o çinekoplar inan buna 10 CM mi geçmez ara sıra kendisinden balık olsun kalamar olsun aldığım bir arkadaşa yahu bunları almayın ve satmatmayın başınıza iş açacaksınız dememle arka taraftan bir fırladı ulan yoksa şikayet eden senmisin bizleri inanın ilk anda korktum ama oradakinlerden bir iki kişinin müdahalesi ile ayırdılar. şimdi Fevzinin söylediğini duyunca kişinin neden bu tepkiyi gösterdiğinin sebebini anlamış oldum.Al sana SErkan başımızdan geçen gerçek olayı.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi