Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26/10yycolak moralim sıfır
Biricik yeğenime çok büyük geçmişler olsun, acil şifalar dilerim. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Hepimize geçmiş olsun.
Bul
murki yazdı:Biricik yeğenime çok büyük geçmişler olsun, acil şifalar dilerim. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Hepimize geçmiş olsun.

canımın içisin benim,teşekkürler kardeşim.aradığın içinde.Sefiom
Bul
yalcınım çok geçmiş olsun kızımıza acil şifalar diliyorum.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
abim çok geçmiş olsun yeğenime acil şifalar diliyorum. emirden aldım haberi bugün konuşmuşunuz. yoğunluktan giremiyorum siteye dur bir sesini duyayım yazmakla olmaz şimdi.Smile
balığa hasret yaşamak zor
Bul
cilingoz yazdı:yalcınım çok geçmiş olsun kızımıza acil şifalar diliyorum.

çok teşekkür ederim selim abicim.
Bul
bahriyeli yazdı:abim çok geçmiş olsun yeğenime acil şifalar diliyorum. emirden aldım haberi bugün konuşmuşunuz. yoğunluktan giremiyorum siteye dur bir sesini duyayım yazmakla olmaz şimdi.Smile

eyvallah bahriyelim.sağolasın....
Bul
yalçım dijital filmler ne oldu. Parçalı kırık öyle böyle değildir be abicim. Merak ettimBaby
Bul
Yalçın abicim Allah dermansız hastalık vermisin.

umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur yavrunuz.

geçmiş olsun.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ALTAYLI yazdı:yalçım dijital filmler ne oldu. Parçalı kırık öyle böyle değildir be abicim. Merak ettimBaby

filme gerek duymamışlar.sadece yalancı şişlik denilen bir şeymiş.cumaya kontrol var.o zamana kadar beklyecekmişiz.inşallah kurtulmuşuzdur abicim.Affetşu anda gayet iyiyiz şükür.
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim Allah dermansız hastalık vermisin.

umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur yavrunuz.

geçmiş olsun.

teşekkürler salihcim.76...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi