Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dikkat ! Saati unutmayin
[SIZE="3"]Kış saati uygulaması, 30 Ekim 2011 Pazar günü başlıyor.Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 03 de saatlerimizi 1 saat geriye almayı unutmayalım. Seerf[/SIZE]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Şu uygulamadan bir türlü vazgeçmediler ya. Kimyamızı da bozuyorlar kafamızı daNayirolamaz
Bul
Hocam ileri değil,1 saat geri alınacak.Yanlışlık olmasın..
(Martta ileri alıyoruz Ekimde normale dönüyoruz;geri alıyoruz yani..
Bul
hatirlatma icin tesekkurler Hocam..
dogrusu mu bu saati hic sevmiyorumHadiordan..saat 17:00 gece oluyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Lakerda yazdı:Hocam ileri değil,1 saat geri alınacak.Yanlışlık olmasın..
(Martta ileri alıyoruz Ekimde normale dönüyoruz;geri alıyoruz yani..

Haklısın Mehmet abi ben de şimdi farkettim.Bana gelen yazı aldattı beni.Düzelteyim Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Geçen sene hayatımda ilk defa geriye almayı unuttuğum için derse 1 saat erken gitmiştimSmile çok kötü bir deneyimdi sabahın köründeSmile
Bul
teşekkürler hocam,unutmayacağız umarım.kafalar allak-bullak bu aralar.Hadiordan
Bul
Teşekkürler Ufuk hocaGulumse
Bornova - izmir
Bul
Teşekkürler hocam Smile

Bu ileri geri mevzusuyla ilgili bi anım vardır anlatayımda gülün;
Öğrencilik yıllarımda pazar günü sabah 8 e sınav koymuşlar o ayrı bi dert,
Yine her şey son güne kalmış Siyirdim sabahlasakmı o ayrı dert,
her neyse başladık akşamdan çalışmaya derken gece 3 oldu yok abi dayanamıyoruz yatacaz o sıra bizim sivrlerden biri demezmi la bu gecemi saatler geriye alınacakdı?Hi
Tabi o zamanlar cep telefonundan daha mesaj yeni yeni çekilmeye başlamışki bırakın internet nerede Mahcup tabi nerden öğrenecez krizi bi yarm saatimizi yedi yok abi kimseyide arayamıyoruzki soralım ve benim aklıma gelen şey eminimki literatürde yerini almıştır Happy o sıra kullandığım GSM şebekesinin müşteri hizmetlerini aramak Bobo
Allah razı olsun adama durumu izah edip soruyu sordukdan sonra bir iki teklese hık vık Siyirdim sesler versede o işin bir hafta sonra olduğunu söyleyerek bizi baya bi rahatlatmıştı Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Teşekkürler hocam Smile

Bu ileri geri mevzusuyla ilgili bi anım vardır anlatayımda gülün;
Öğrencilik yıllarımda pazar günü sabah 8 e sınav koymuşlar o ayrı bi dert,
Yine her şey son güne kalmış Siyirdim sabahlasakmı o ayrı dert,
her neyse başladık akşamdan çalışmaya derken gece 3 oldu yok abi dayanamıyoruz yatacaz o sıra bizim sivrlerden biri demezmi la bu gecemi saatler geriye alınacakdı?Hi
Tabi o zamanlar cep telefonundan daha mesaj yeni yeni çekilmeye başlamışki bırakın internet nerede Mahcup tabi nerden öğrenecez krizi bi yarm saatimizi yedi yok abi kimseyide arayamıyoruzki soralım ve benim aklıma gelen şey eminimki literatürde yerini almıştır Happy o sıra kullandığım GSM şebekesinin müşteri hizmetlerini aramak Bobo
Allah razı olsun adama durumu izah edip soruyu sordukdan sonra bir iki teklese hık vık Siyirdim sesler versede o işin bir hafta sonra olduğunu söyleyerek bizi baya bi rahatlatmıştı Alkis

Müşteri temsilcisine gelen en tuhaf soru olmuştur herhalde Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu videoya dikkat . Tropheus 18 2,374 24-03-2010, 23:46
Son Yorum: Tropheus
  dikkat edelim u_boy 13 2,606 20-07-2009, 13:50
Son Yorum: yalova tatar
  internet banka dolandırıcılığı DİKKAT!oyakbank adını kullanıyorlar ozoca51 15 3,639 18-03-2008, 02:05
Son Yorum: murki
  özel ama sinir bozucu dikkat!!! LeVrEkCi 34 5,172 12-03-2008, 18:38
Son Yorum: ilerya
  Dİkkat yalova tatar 15 2,507 03-01-2008, 00:37
Son Yorum: BalıkcıSerdar
  hafta sonu çok sıcak olacakmış dikkat maceratorr 12 2,934 20-06-2007, 11:58
Son Yorum: ALTAYLI
  ARKADAŞLAR DİKKAT darıcalı 11 2,742 14-06-2007, 21:45
Son Yorum: Xx_By_Goks3L_Xx
  aman kuşlara dikkat! maceratorr 15 3,434 14-02-2007, 10:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü: