28-10-2011, 09:08
Bugün biraz daha iyi değilmi şekerim, kara kızım aman dikkat et kendine sen daha babanın gözünde hala bebeksin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
26/10yycolak moralim sıfır
|
28-10-2011, 09:08
Bugün biraz daha iyi değilmi şekerim, kara kızım aman dikkat et kendine sen daha babanın gözünde hala bebeksin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
28-10-2011, 09:15
BALIK and OZAN yazdı:abi çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda iyileşir..çok bilek kırığı gördüm hepside iyileşti..Allahım başka sıkıntı vermesin..saygılar abicim. acemi dalgıç yazdı:abi gecmiş olsun cok üzüldüm allah acil şifalar versin ANTALYALI07 yazdı:yalçın abi büyük geçmiş olsun.acil şifalar dilerim. canımsınız benim.çok teşekkür ederim.dün gece yine sabahladık,ağrısı devam ediyor.tekrar doktora gideceğiz galiba. ![]()
Abicim ya Allah daha kötü kazalardan korusun. Çok üzüldüm kara kızıma. Hepinize tekrar tekrar büyük geçmiş olsun. Şimdi durumu nasıl. Ah be abim
![]()
28-10-2011, 18:11
Uzun_ahmet yazdı:Bugün biraz daha iyi değilmi şekerim, kara kızım aman dikkat et kendine sen daha babanın gözünde hala bebeksin.. ALTAYLI yazdı:Abicim ya Allah daha kötü kazalardan korusun. Çok üzüldüm kara kızıma. Hepinize tekrar tekrar büyük geçmiş olsun. Şimdi durumu nasıl. Ah be abim şükür bu gün daha iyi diyecektik ama olmadı.birazdan tepeciğe gidiyorlar.hafif şişlik var ellerinde.oradada bir baksınlar.allah korusun sonradan başımıza kötü şeyler gelmesin.halbuki ne keyifliydi akşama kadar.
28-10-2011, 18:30
kara kızımıza işallah fazla bişey yoktur şişlikler normaldirr alçıdan dolayı başınç oluşur önemli değil şekerimm haftaya cuma ya bi röntgen da isteyinn her şey yerli yerinde olsunn
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
28-10-2011, 18:49
yalova tatar yazdı:kara kızımıza işallah fazla bişey yoktur şişlikler normaldirr alçıdan dolayı başınç oluşur önemli değil şekerimm haftaya cuma ya bi röntgen da isteyinn her şey yerli yerinde olsunn ben haftayı bekleyemedim tatarım.bu gece dijital röntgenle işi sağlama bağlayacağız allahın izniyle. ![]()
28-10-2011, 19:06
yycolak yazdı:ben haftayı bekleyemedim tatarım.bu gece dijital röntgenle işi sağlama bağlayacağız allahın izniyle.Bence de ihmal etmemek lazım. Hadi güzel haberler gelsin
28-10-2011, 19:16
ALTAYLI yazdı:Bence de ihmal etmemek lazım. Hadi güzel haberler gelsin inşallah abicim.teşekkürler.
28-10-2011, 21:03
yalcın abim
gelmiş geçmiş olsun Allah kötüsünden korusun inşalah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur yeğenimiz olacakla öleceğin önüne geçilmez derler gözümüz gibi baktığımız çocuklarımızın başlarına ne kadar dikkat edip üzerilerine titresekte bunun gibi kazalar gelebiliyor elbet bunlardada vardır bir hayır gectiğimiz ramazan ayında bayrama bir hafta kala benimde kızımın başına bir kaza gelmişti şuan 15 aylık olan kızım o zaman yeni yeni yürümeye başlamıştı eşim mahallemizde bulunan akrabalarımıza gitmiş oradaki evde mutfak çekmecelerinden bir tanesi hafif açık kalmış eşim mutfakta akrabamıza yardım ederken kızımda oralarda oynuyormuş dengesini kaybedip düşmüş eşim farketmiş düşeceğini ama yetişememiş sağ alın tarafında bir kibrit çöpü boyunda kocaman bir yarık kafatası kemiği bembeyaz görünüyordu 4 yaşındaki oğlumu bırakmış orada gitmiş acile apar topar yanına telefonu almayı unutmuş bir telaş ile oradaki doktorlardan birisi aradı beni dedi çocuğunuz düşmüş çabuk acile geliniz kızınızın durumu iyi desede ben oraya gidene kadar kafamdan hertürlü senaryoyu yazdım kötü bir olasılık ile karşılaşacağım diye kendimi hazırlıyorum hastanede acilde kızım kucağımda daha 13 aylık iken çektiği acılar içinde bağırta bağırta kafasında 13 dikiş atıldı doktör diyor başını kesinlikle oynatmayın dikiş hatalı olursa iz kalır küçücük bebek nasıl sabit tutarsın arkadaşım ile ben sımsıkı tutuyoruz bebeği ama bebek kucağımda yırtınıyor ağlamaktan sesleri kesildi ağladıkca kesik kısım açılıyor kan geliyor tabi düşme şiddetini görmediğim için aklımdan senaryolar geçiriyorum ya beyin kanaması vs geçirtirse ya başka birşey olursa vs o zaman tek dileğim yaşaması idi zaten kaza olmuştu iz kalıp kalmaması ikinci planda kalıyordu kafatası kemiği çökük gibi geliyordu bana kesik kısım bembeyaz neyseki filmler çekildi temiz çıktı ve 30-35 dakika süren dikiş operasyonu nihayetinde bitti ancak o gece gözüme uyku girmedi neyseki şuan dikişleri alındı eski sağlığına döndü şuan kırmızı kalemle çizgi çekmişcesine bir iz var ama ya daha kötüsü olsaydı ! yaşı ilerledikce kapatır dedi doktorumuz inanınki biz ne kadar kaza vs istemeyip dikkat etsekte olacağın önüne geçilmiyor.
Oltanızdan Balıklar Yüzünüzden Gülücükler Eksik Olmasın...
28-10-2011, 21:22
kara kızımın tombul yanaklarından öptüm neyse büyük geçmiş olsun.rabbım acı yaşatmasın
![]() özhan sizede çok geçmiş olsun rabbım korumuş. iz büyüdükçe kaybolur. kaybolmassada kaybolmasın evladımız iyi olsunda ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|