Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ara vermiştim.
sevgili site sakinleri,hem işlerim hemde balığın az oluşu nedeniyle ara vermiştim.ama anladımki ben bu keyiften uzak kalamıyorum.yani şamandıranın batışının verdiği hazzı başka bir yerde bulamadım.hava soğuyana kadar bir süre daha devam.geçen hafta ve bu hafta tuttuğum kefalları paylaşayım dedim.hepinize rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ibrahim hocam tekrar hoş geldin,güzel balıklarda tutmuşsun eline sağlık.bizimlede paylaştın teşekkür ederiz ama arada sohpetlerede katılırsan çok seviniriz.hiç olmazsa sana yazılanları takip et görelim yüzünü.bir rapor bir iki foto koyup kayboluyorusn.özletme kendini.
Bul
İbrahim abi,hoşgeldin o zaman Gulumsekefaller güzel görünyor afiyet olsunAlkis
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
Bereketli olsun hocam iyi bir av olmuş.Dediğin gibi o şamandıranın batışı yokmu insan duramıyor yerinde Hi
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
hoca bereketli olsun Alkis yalçının dediği gibi şekerime katılıyorum Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hocam ozlemistik kefal raporlarini bereketli ve afiyet olsunAlkis
daha da bollarina Affet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler, afiyet olsun.Alkis
Bul
eline koluna sağlık abi.şamandıralı avlar bilgisayar oyunu gibidir.o şamandıra batınca oluşan keyif seviye atlamak gibi.müthiş Happy
Bul
İbrahim hocam hoşgeldin.Kefaller her zamanki gibi.Afiyet olsun Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Tebrikler Hocam,güzel kefaller...Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefale kısa bir ara vermiştim kefalcı ibo 11 2,659 16-11-2009, 18:29
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi