Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galiba bir seyler oldu
22/10/2011...
Tahminler hafta sonunu kuvvetli poyraz veriyorduSnifsinf...Ayhan ile paragat atmak programi yapmistik.
Saat 17:00..Denizdeyim,deniz lodos...cok ilgincHi..dedim tamam,derindeki meraya paragatlarimizi(300 kanca)atabiliriz..Hazirliklara basladim,yemleme filan..
Saat 18:30...Aniden kuvvetli poyraz cikardi...
Saat 19:00..Limandan denize acildik.Erkenden esen lodosun kaba dalgasi ile poyrazin yaptigi kisa dalgalar karsilasiyor...derine dogru acildikca,deniz tehlikeli olmaya basliyorNayirolamaz...bizim A plani yatar dedik..cunku yoklamada Nihat`in hatirlattigi gibi birde bunun sabah toplamasi var ...
Saat 19:30...Hemen B planina gectik..paragati kiyiya yakin olan bir meraya atmaya basladik..Deniz burada daha sakin...Bir an..Ayhan`a telefon geldi dedim...Ayhan saglam mi dedi... bayagi cekiyordedim..(paragati atarken telefon geldi demek,paragata attigin anda tutulan baligi hissetmek demek,tabii bu 10-15 kanca kadar yakininda tutulani hissediyorsun)..baligi alalim mi dedim..alalim dedi..tabii burada dikkat istiyor,paragatin ana misineyi pervaneye toplama riski var..neyse 10 kanca kadar geri aldik,bir melanur ama cok buyuk....devaminda paragatlari meraya doseyip limana ciktik..

23/10/2011...
Saat 08:00..Poyraz esliginde limandan ciktik,meramiza geldik ve toplamaya basladik,esit araliklar ile balik cikiyordu.Bir an bir ahtapot tutulan mirmira yanasmis ziyafet 89cekiyordu...kepce ile ahtapotu mirmir ile tekneye aldik...bir yerde paragat eskine tarlasindan gecmis olsa gerek,fotoda olan eskinalar hepsi ayni yerden cikti...toplamayi bitirdigimizde,baliklara bir baktik..bereket versin galiba bir seyler oldu dedik...
Saat 09:30...Yanimizdaki canli mamunlar ile birazda mirmir merasinda oltaya takildik...cok ispari vardiHadiordan..tek bir mirmir alabildik...
Saat 11:00...Teknede az temizlik 73yapip limana ciktik..

Bundan iyi avlar sizin olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
akrabam sizlere gerçekte gıpta ile bakıyorum ve inanın içim gidiyor bu balık işinize Alkiseh hava muhalefetine rağmen gayetde güzel balık almışsıınz voliyi vurmuşsunuz Seerfrastgele akrabam sizlere 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
maşallah faruk abi daha pareketeyi atarken kısmet gelmiş,balıklar güzel o meraya devam ebi kesin kayalık mera herşey çıkabilir.rastgele.AlkisSeerf
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam sizlere gerçekte gıpta ile bakıyorum ve inanın içim gidiyor bu balık işinize Alkiseh hava muhalefetine rağmen gayetde güzel balık almışsıınz voliyi vurmuşsunuz Seerfrastgele akrabam sizlere 76

LeVrEkCi yazdı:maşallah faruk abi daha pareketeyi atarken kısmet gelmiş,balıklar güzel o meraya devam ebi kesin kayalık mera herşey çıkabilir.rastgele.AlkisSeerf

Kamil..Nihat tesekkurler..
bu mera kiyiya yakin Nihat..aralikli olarak taslar var..kiyiya yakin olunca sansin varsa..levrek sansin da var...kisacasi mera supermarket gibi...her cesitten veriyor..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk abi,herzamanki gibi bereketli ve güzel bir av olmuş Alkisafiyet olsun.rastgeleGulumse
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
albatros41 yazdı:faruk abi,herzamanki gibi bereketli ve güzel bir av olmuş Alkisafiyet olsun.rastgeleGulumse

tesekkurler Korhan
sizlerede rastgele
Bul
Bereketli olsun abi benim için mükemmel bir gün olmuş sizlere balıkta var afiyetle.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
reiss be bereketli olsunn maşallah Affetharbi meranız süpermarket gibi Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Maşallah emeklerinize sağlık , güzel balıklar gelmiş şansınıza...Alkis
Bu arada "telefon geldi" ve "sağlam mı" kısmını okuduğumda bir yanlışlıkmı oldu diye tekrar başa döndüm . Ama parantezde anlamını okuyunca çok beğendim bu sözü, izin olursa bende kullanacağım ara sıra...

Birde bugün "iki beşlik bozalım" ı öğrendim. Bu da adana tarafında kullanılan hadi muhabbet edelim demekmiş...Smile

- nereye be oğlum?!
- işim var abi
- yahu boş ver gel iki beşlik bozalım.
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun abi benim için mükemmel bir gün olmuş sizlere balıkta var afiyetle.Gulumse

yalova tatar yazdı:reiss be bereketli olsunn maşallah Affetharbi meranız süpermarket gibi Alkis

uzman42 yazdı:Maşallah emeklerinize sağlık , güzel balıklar gelmiş şansınıza...Alkis
Bu arada "telefon geldi" ve "sağlam mı" kısmını okuduğumda bir yanlışlıkmı oldu diye tekrar başa döndüm . Ama parantezde anlamını okuyunca çok beğendim bu sözü, izin olursa bende kullanacağım ara sıra...

Birde bugün "iki beşlik bozalım" ı öğrendim. Bu da adana tarafında kullanılan hadi muhabbet edelim demekmiş...Smile

- nereye be oğlum?!
- işim var abi
- yahu boş ver gel iki beşlik bozalım.

tesekkurler beyler..
sizlerede rastgele

izin ne kelime Ismail..ayip ettin...bu buralarda paragatci amatorlerin soyledigi bir soz...
iki beslik bozalim..bu da guzelmisSiyirdimAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  NASİPSE YARIN nasip oldu :))) muratkahraman 5 1,285 01-07-2013, 20:23
Son Yorum: Cahit Acun
  Kış mercanları galiba bitti mariner8 26 3,693 04-12-2011, 00:40
Son Yorum: efese
  Lüferin gelmesiyle gitmesi bir oldu mariner8 17 3,045 30-10-2008, 23:45
Son Yorum: ANTALYALI07
  narlı bizden sorulur oldu iskorpitix 32 5,031 15-03-2008, 09:38
Son Yorum: H.A.R.U.N
  YEŞİLKÖY'ün İskorpitleri ne oldu ? RaPaLaCı 27 4,379 02-07-2007, 20:49