Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şemsipaşa faciası..
bu hafta galiba oralarda balık yok.denemeler yapılmış artık bir dahaki sefer balık haberleri gelecek demektir..
Bul
berkan kardeş balık olmasada boğazda stres atmışsın diyecem yok abi stres oldum diyecen Smilesende onun için bir dahaki seferde rastgele birader Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Valla stres olmadım desem yanlış olur Smile hele rapala dibe takınca öyle bir hssskkktrrr dedim ki herkes bana baktı Siyirdim
kıssadan hisse: hiçbir zaman hiçbir yere büyük ümitlerle gitmemek lazım, ya nasip dersin olursa olur, aksi halde olmayınca demoralize oluyor insan..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
neredeyse yan yanaymışız bizde dün geceleyenlerdeniz sabaha kadar 4 cinekop, birazda iri boy istavrit aldık o kadar yediğimiz soğukta cabası, ilk kandillide denedik akıtıntı çok fazlaydı 200 gr kurşunlar bile durmuyordu yerinde. sonrasında üsküdara geldik üç-beş bişiler aldık en azından zevkimizi yapmış olduk Smile
Bul
Berkan abi, bu gün beşiktaşta deniz otobüsü yanı baloncu amcayı seyrettim ve onda balık yoktuki boğazda şu ara kimsenin karnı balıkdan doymaz.

Bu balık öyle bir filimdirki hiç ummadığın anda en güzel sahnesini yapıştırır onuda sen toplayana kadar bitirir ( mimarsinanda 1.5-2 metre derinlikte kurşunsuz rapala ile 5-6 metreye at çekle yarım saatde 17 parça sarıkanat almıştım) ki öyle bir güne hep hazır ol ve sakın malzemen veya yemini eksik bırakma Wink

Bu azim ve hırsla hepsi olacak ama senin memleketinde olmak vardı şu aralar Seerf balık şu an orada ve kıyıda.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
önemli olan niyet,ne demişler :RASGELE
Bul
Doğrudur.. malzemeler her zaman çantada hazır kıta bekler Smile cuma günü sabah gün ağarmadan yeni bir deneme yapmak niyetindeyim, istavrit ile başlıycam denemelere, duruma göre başka takımlarla devam edicem ama acaba kuleli tarafına mı yoksa karşıya emirgan tarafına mı gitsem karar veremiyorum..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Berkan balığın atlamamasını onlarca nedeni oluyor. Bu sefer kimbilir neden etkilenmişlerdir bilinmez. Depremler bile bunun sebeplerinden. Sen canını sıkma bir kaç güne değişecektir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi