Bugün havanın güzel olacağı haberini alınca sabah şafak vakti teknemin yanına,bir önceki avda mercanın keyfini yaşadığım için yine aynı kerterizdeki yerime çapayı attım bu kez rüzgar hafifde olsa güney esiyoroltamı suyla buluşturdum derinlik 65mt lerde yem taze sardalya,buzlu sülünez olta üçlü hırsızlı takıma karışık taktığım yemler ilk atıştan itibaren haramiler yemlerin canlarını okumaya başladı arada gelen bir kaç parça mercan keyfimi yerine getirdi.Saat 10.45 de balık kesti biraz daha oyalandım sonrası tekneyi kıyıya aldım.Duş,öğle yemeği,sonrası sitenin işleri derken hava harika rüzgar öğleden sonra hafif kuzeyli esiyor aklıma sırtı düşdü takımları aldığım gibi yine teknemin yanına sonrası sırtılar suya.saat 16 da olmuş güneş batışına kadar dolaştıysamda boş geçti,sonrası kalamara olta attım bir kalamarla günü kapattım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,rastgele.
1-foto sabahın balıkları
2-öğleden sonra hava nefis
3-sakızda akşam vakti
4-günün tek kalamarı
5-akşamın balıkları.
Orhan abi masallah Allah nazardan saklasin..sabah ayri..aksam ayri..ayni gunde
tavaliklar fazlasi ile cikmis..afiyet olsun
bu gun bende senin yaptigini yaptim.. olta takiminin uzerine bir kalamar sahtesi koydum..fakat tek bir kalamar bile takmadi...
sizde de deniz guzelmis..bu gun Ege deymissik ayni saatlerde..
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]