15-10-2011, 15:32
Naylon Balığı derler.Hint Okyanusundan Süveyş Kanalı ile Akdenize girmiştir.On yıldır oltalarımıza konuk olur. Nusret Camcı Akşehir.
bu balığın adı nedir...
|
15-10-2011, 15:32
Naylon Balığı derler.Hint Okyanusundan Süveyş Kanalı ile Akdenize girmiştir.On yıldır oltalarımıza konuk olur. Nusret Camcı Akşehir.
15-10-2011, 21:16
Evet. adı Naylon balığı dır.Pulları çok sert olduğu için hafifçe derisini yüzer gibi temizlemek gerekir.Daha çok gece kayalık bölgelerde yakalanır.Sargos olan yerlerde bu balık da bulunur.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
15-10-2011, 21:57
bucalıfikret yazdı:[B][B]kapışmak için kilon fazla kilo ver kapışalım ok. fazla kilo varsa sen avantajlısın demektir.manevra kabiliyeti kabilinden şekerim.ben yerimde dönene kadar sen tepeme binersin.
15-10-2011, 22:19
yycolak yazdı:fazla kilo varsa sen avantajlısın demektir.manevra kabiliyeti kabilinden şekerim.ben yerimde dönene kadar sen tepeme binersin. Lütfen konuyu dağıtmayalım şeker kardeşlerim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
16-10-2011, 00:32
herkese çok teşekkür ederim. o kadar balık avladım ama ilk defa bu tür bi balık yakaladım normalde bilmediğim küçük balık türlerini hemen salarım ama bu hem çok güzel görüntüsü hemde yemi midesine kadar yuttuğu için merak ettim. tekrar herkese çok teşekkür ederim
16-10-2011, 00:42
ufuktan26 yazdı:Lütfen konuyu dağıtmayalım şeker kardeşlerim özür dilerim hocam.
16-10-2011, 01:12
yycolak yazdı:fazla kilo varsa sen avantajlısın demektir.manevra kabiliyeti kabilinden şekerim.ben yerimde dönene kadar sen tepeme binersin.bende oyüzden dedim kardeş kilo verdiye yoksa seni yrden yere vururum. ufuktan26 yazdı:Lütfen konuyu dağıtmayalım şeker kardeşlerim hocam sendemi.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-10-2011, 01:14
yycolak yazdı:özür dilerim hocam. bucalıfikret yazdı:bende oyüzden dedim kardeş kilo verdiye yoksa seni yrden yere vururum.
17-10-2011, 18:09
bu balığa bizim buralarda naylon balığı deniyor.derisi ve pulları çok sert olduğu için temizlemesi çok zor ve lezzetsiz eti nedeniyle pek rağbet görmeyen bir balık.ben yemedim yiyende hiç duymadım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0> |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|