Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu balığın adı nedir...
Naylon Balığı derler.Hint Okyanusundan Süveyş Kanalı ile Akdenize girmiştir.On yıldır oltalarımıza konuk olur. Nusret Camcı Akşehir.
Bul
Evet. adı Naylon balığı dır.Pulları çok sert olduğu için hafifçe derisini yüzer gibi temizlemek gerekir.Daha çok gece kayalık bölgelerde yakalanır.Sargos olan yerlerde bu balık da bulunur. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bucalıfikret yazdı:[B][B]kapışmak için kilon fazla kilo ver kapışalım ok.Siyirdim

fazla kilo varsa sen avantajlısın demektir.manevra kabiliyeti kabilinden şekerim.ben yerimde dönene kadar sen tepeme binersin.AlkisSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:fazla kilo varsa sen avantajlısın demektir.manevra kabiliyeti kabilinden şekerim.ben yerimde dönene kadar sen tepeme binersin.AlkisSiyirdim

Lütfen konuyu dağıtmayalım şeker kardeşlerim Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
herkese çok teşekkür ederim. o kadar balık avladım ama ilk defa bu tür bi balık yakaladım normalde bilmediğim küçük balık türlerini hemen salarım ama bu hem çok güzel görüntüsü hemde yemi midesine kadar yuttuğu için merak ettim. tekrar herkese çok teşekkür ederAlkisAlkisAlkisAlkisim
Bul
ufuktan26 yazdı:Lütfen konuyu dağıtmayalım şeker kardeşlerim Siyirdim

özür dilerim hocam.Smile
Bul
yycolak yazdı:fazla kilo varsa sen avantajlısın demektir.manevra kabiliyeti kabilinden şekerim.ben yerimde dönene kadar sen tepeme binersin.AlkisSiyirdim
bende oyüzden dedim kardeş kilo verdiye yoksa seni yrden yere vururum.Siyirdim
ufuktan26 yazdı:Lütfen konuyu dağıtmayalım şeker kardeşlerim Siyirdim

hocam sendemi.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:özür dilerim hocam.Smile

bucalıfikret yazdı:bende oyüzden dedim kardeş kilo verdiye yoksa seni yrden yere vururum.Siyirdim

hocam sendemi.Hadiordan

HappyHappy
Bul
bu balığa bizim buralarda naylon balığı deniyor.derisi ve pulları çok sert olduğu için temizlemesi çok zor ve lezzetsiz eti nedeniyle pek rağbet görmeyen bir balık.ben yemedim yiyende hiç duymadım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi