Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir öneri
Adet vermeden bir yerle anlaşmak çok zor kime sorsanız kaç adet diyecek. İstediği adeti yakalamassa ilgilenmez bile. En güzeli mod arkadaşlar bir düzenleme yapsın anket yapar gibi ilgili arkadaşlar oylasın bu şekilde kaç kişi istiyor anlarız. Ve fiyat almak kolaylaşır.
Bir de üzülerek söylüyorum site üyesi 2000 üzeri arkadaş var ama bakıyorum paylaşımlara katılanlar hep aynı isimler. Demek istediğim baskıcının isteyeceği kişi adedini bulamayız gibi geliyor. Sonuç olarak bence en güzel çözüm kaç kişi t-shirt istiyorsa belirleyelim sonrasında zaten nasıl bir yol izleyeceğimiz belli olacaktır.
Bul
İyi fikirler üretiliyor. Herkesin (foruma sürekli katılanlar) almak isteyeceğini düşünüyorum. (ben mutlaka alırım) Maksat rengimiz belli olsun. Bu sayede çevremizdeki insanlarıda gerçek amatör balıkçılık konusundada bilinçlendiririz bence.
Bul
Bence,baskılı tişört diktirmektense,talep kadar tişört satın alıp,fotokopi gibi baskı yapan yerler var,oralar adet azda olsa yapıyor. O şekilde çozmek lazım derim.
Bul
RaPaLaCı yazdı:Bence,baskılı tişört diktirmektense,talep kadar tişört satın alıp,fotokopi gibi baskı yapan yerler var,oralar adet azda olsa yapıyor. O şekilde çozmek lazım derim.
Zaten izleyeceğimiz yol bu olacak bence. Ama işi o kadar basite de indirmeyelim. Adet belli olduktan sonra t-shirt satın alıp tanıdık baskıcılara hatır gönül koyup yaptıralım. 2 yıkamada çıkıp gidecek bir şey olmasın. Ailede tekstille uğraşanlar var arkadaş yakinimizdir deyip vururuz kapıyı Smile Ama yinede önceden konuşabilmemiz için adet belli olması lazım.
Bul
Evet Gürhan haklısın,katılıyorum.
Bul
Benim daha parlak bir fikrim var forumda ambleme özel bir konu açalım konu kilitli olsun orada sadece t shirte basılacak amblem olsun mesela ben gittim istediğim bir yerden t shirt aldım gidiyorum karaköyde istediğin yere baskı yapan yerler var adama diyorumki gir şu siteye şu amblemi su tshirt e bas veya şu bardağa şu tabağa ne istersen böyle yerleri biraz araştırırsanız bulursunuz böylece kimse kimseye yük olmaz isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz ben şahsen bir kupa bardak birde t shirt yaptırırım
Bul
böyle bir şey olur da desteklemek olmaz mı? anketi bekliyoruz...
Bul
Harun yazdı:Benim daha parlak bir fikrim var forumda ambleme özel bir konu açalım konu kilitli olsun orada sadece t shirte basılacak amblem olsun mesela ben gittim istediğim bir yerden t shirt aldım gidiyorum karaköyde istediğin yere baskı yapan yerler var adama diyorumki gir şu siteye şu amblemi su tshirt e bas veya şu bardağa şu tabağa ne istersen böyle yerleri biraz araştırırsanız bulursunuz böylece kimse kimseye yük olmaz isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz ben şahsen bir kupa bardak birde t shirt yaptırırım

ŞU Fikrime acil cevap bekliyorum bugün arkadaşlarla bir organizasyona gidiyoruz mesela 15 dk. içinde formun bir bayragını yaptırabilirdim veya bir tişört yaptırabilirdim herkez nereye baskı istiyorsa yaptırabilir
kayalara dikerdik forumun sancağınıAlkis
Bul
harun olur tabii neden olmasın hatta amblem var oyladıgımız amblem oda olur her isteyen istedigi kalitede istedigi yere yaptırabilir ama tek tip tek yere yaptırılırsa çok daha uygun olur diye ortak hareket dedik ama isteyen yaptırır o başka tabii ama bayrak olayı iyi fikir eger yolun üstüyse yapptır bi tane asalım kayalara
Bul
Karaköyde yolcu salonunun yanında bir fotocu var bardak tişört ne olursa baskı yapıyor yolumuzun üstü bi uğrayım bakim giderken ne fiyat verecek
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi