14-10-2011, 00:39
abi doğaya salmakla en iyisini yapmışsın
ama öyle bi hayvan bakmak isterdim
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
misafirimi takdimimdir...
|
abi doğaya salmakla en iyisini yapmışsın
![]() ![]()
abi bunlar bana göre bayağı şirin oluyorlar yaw, kıbrısta benim vardı bir tane baktığım,, ama nasıl olduğunu anlayamadan kaybettim, rengini değiştirip arazi oldu büyük ihtimalle,, yürüyüşlerine hasta oluyordum, ağır ağır kabadayı misali
![]() ![]()
14-10-2011, 09:14
Bahadır Sarıca yazdı:Acaip sevimli birşeymiş Yalçın abicim. bucalıfikret yazdı:kardeş misafirin hayırlı olsun muhabbetiniz daim olsun arkadaş nereli ufuktan26 yazdı:Bu seferki değişik bir misafirmiş Yalçın. arada böyle ilginç misafirlerde ağırlamak lazım.malum bulunduğumuz ortan müsait. ![]()
14-10-2011, 09:17
Kamil ILIPINAR yazdı:şekerimi 4 ayaklılar çok seviyor sağolsunlar bahçesinden bile eksik olmuyorlar tekrar doğaya salındığı için tahsinmersin yazdı:şekerim senin bukelamunun olayım. bende onları seviyorum şekerim. ya sorma ne uzağa gittik.sende hep buralara balığa gelirdin ne oldu çoktandır gelmiyorsun şeker parçam.bende seni özledim.bir günde ekibi buraya getirde bende katılayım aranıza.
14-10-2011, 09:19
araphüso26 yazdı:ahanda faşo ağa ziyarete gitmiş yalçın abimi...oda elindeki gibi renkten renge giriyor ya MaVrUşGiL yazdı: uğraşmayın nihatımla.renkten renge sende giriyorsun bu günlerde şekerim.her gün başka avatar. ![]()
14-10-2011, 09:23
Phorko yazdı:abi doğaya salmakla en iyisini yapmışsın tedirgin SaZaN yazdı:abi bunlar bana göre bayağı şirin oluyorlar yaw, kıbrısta benim vardı bir tane baktığım,, ama nasıl olduğunu anlayamadan kaybettim, rengini değiştirip arazi oldu büyük ihtimalle,, yürüyüşlerine hasta oluyordum, ağır ağır kabadayı misali hep derleya çiçek dalında güzeldir diye.bunlarda doğada daha güzeller.dükkana girince zavallı kapkara oldu.en çokta ona üzüldüm.kısa süren misafirlikte bile huzurunu kaçırdık garibimin. ![]()
14-10-2011, 09:35
Yalçın telefonda seninle konuşurken diğer telefona gelen yer Gaziantepten di hani sana bahsini etmiştim bacanağım vefet etti demiştim onun kardeşi telefon eden her cuma günü biz hemen hemen 15 kişi her cuma muhakkak birbirimizi ararız.Telefonu kapattım siteye döndüm birde ne göreyim Yalçının elinde birtane Mukalemun ne işin var kardeşim senin öyle şeylerle diyeceğim ama şaşırmadım.Çünkü yine daha önce seninle konuşmuş olduğumuz benim yeğenim hemen hemen 10 senedir devamlı olarak oraya yazlığa gelirler damat yani yeğenimin kocası sporu çok sever bizde bir kaçgün onlarda yani Maydonozda kaldık beraber sabah kalkıp Ahmet beyliğe kadar hem yürüyüş yaptık hem yem almaya gitmiştik tam o gazinonun üstündeki tepeye gelmiltik koca bir yılan önümüzden çalıların arasına daldı hayatta o soğuk hayvandan başkada hiç bir şetden korkmam tabi benim topuklarım kıçıma değecek şekilde oradan fınladım.kal sağlıcakla.
14-10-2011, 09:46
hus213 yazdı:Yalçın telefonda seninle konuşurken diğer telefona gelen yer Gaziantepten di hani sana bahsini etmiştim bacanağım vefet etti demiştim onun kardeşi telefon eden her cuma günü biz hemen hemen 15 kişi her cuma muhakkak birbirimizi ararız.Telefonu kapattım siteye döndüm birde ne göreyim Yalçının elinde birtane Mukalemun ne işin var kardeşim senin öyle şeylerle diyeceğim ama şaşırmadım.Çünkü yine daha önce seninle konuşmuş olduğumuz benim yeğenim hemen hemen 10 senedir devamlı olarak oraya yazlığa gelirler damat yani yeğenimin kocası sporu çok sever bizde bir kaçgün onlarda yani Maydonozda kaldık beraber sabah kalkıp Ahmet beyliğe kadar hem yürüyüş yaptık hem yem almaya gitmiştik tam o gazinonun üstündeki tepeye gelmiltik koca bir yılan önümüzden çalıların arasına daldı hayatta o soğuk hayvandan başkada hiç bir şetden korkmam tabi benim topuklarım kıçıma değecek şekilde oradan fınladım.kal sağlıcakla.aman sesini çıkarma.buralar böyle kalsın abicim.biz yılanlarla,tilkilerle,bukalemunlarla mutluyuz.arada dükkana insanlarda geliyor onunlada geçiniyoruz.çok şükür.yazın kalabalıklaşırız.sende gelirsin,hemde öyle bir haftalığına değil daha uzun süre değilmi. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. | yycolak | 55 | 5,162 |
30-07-2012, 09:59 Son Yorum: Uzun_ahmet |
|
yycolak.2.12 torunum efeyi takdimimdir. | yycolak | 69 | 6,413 |
18-12-2011, 10:00 Son Yorum: yycolak |