Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misafirimi takdimimdir...
bu günkü misafirimi takdim edeyim efendim.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Baya bi havalı misafirmiş Bobo
hayırdır abi nerden çıktı bu ?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
dikkat at abi misafirler büyürse sakat Gulumse
Bul
Bende başlığı görünce forumdan biri ziyaretine geldi diye tahmin etmiştim.Gulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Baya bi havalı misafirmiş Bobo
hayırdır abi nerden çıktı bu ?

damat buraya gelirken yolda bulmuş.biraz oynaşıp geldiği yere geri gitti.sevimli yaratık değimi.Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:dikkat at abi misafirler büyürse sakat Gulumse

bu büyümüş hali.bakması zor.bir kerede marmaris gökovada denk gelmişti.aldık eve getirdik.besleyelim diye başaramadık bir türlü yemek yedirmeyi.öldü zavallı kahrolmuştum.şimdi hemen geldiği yere bırakıldı.aynı risk bir daha alınmaz.gerçi internetten nasıl beslendiği hatta böcek üretimi hakkında bilgi almamıza rağmen kıyamadım.
Bul
Köksal yazdı:Bende başlığı görünce forumdan biri ziyaretine geldi diye tahmin etmiştim.Gulumse

bu gün gelen yok köksalcım.inşallah hafta sonuna.ercan abimle ertürk kardeşim gelecek.bu sefer gece çipura kovalayacağız.hayırlısı bakalım.daha kesin değil.Mahcup
Bul
Ne bu şekerim evde bakılırmı bu hayvana heralde en güzeli doğayla başbaşa kalmasıdır..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Ne bu şekerim evde bakılırmı bu hayvana heralde en güzeli doğayla başbaşa kalmasıdır..

bizde öyle yaptık zaten şekerim.Smile
Bul
yycolak yazdı:bu büyümüş hali.bakması zor.bir kerede marmaris gökovada denk gelmişti.aldık eve getirdik.besleyelim diye başaramadık bir türlü yemek yedirmeyi.öldü zavallı kahrolmuştum.şimdi hemen geldiği yere bırakıldı.aynı risk bir daha alınmaz.gerçi internetten nasıl beslendiği hatta böcek üretimi hakkında bilgi almamıza rağmen kıyamadım.

daha büyük derken ayı domuz vs demek istedm yalçın abi Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. yycolak 55 5,162 30-07-2012, 09:59
Son Yorum: Uzun_ahmet
  yycolak.2.12 torunum efeyi takdimimdir. yycolak 69 6,414 18-12-2011, 10:00
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi