Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tüm üyelerin ve yöneticilerin ''19 Mayıs Atatürk'ü anma,Gençlik ve Spor Bayramlarını kutlarım.Akşam saat 21.30 civarı evimin balkonundan (Yalova) gökyüzüne baktığımda ay ve yıldız sanki bu gün için bir mesaj veriyormuşçasına bir araya gelmişlerdi. Kameramın tripotu kırıldığından titremeyi engelliyemedim. resimler flu.Yine de ortaya bir şeyler çıktı :
[attachment=5432]
[attachment=5433]
[attachment=5434]
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
konuyu açtığınız için teşekkür ederim.tüm forumun gençlik ve spor bayramını kutluyorum.Atatürk'ü,Atamızı şükranla anıyorum ve arıyorum
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
eyvallah mehmet abi en genç üye olarak senin bu katkılarından dolayı teşekkür ederim tüm türk genç liğinin bayramını bende kutlarım (geceleri saymazsak bizde gençiz )
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
çok güzel bir görüntü biraz evvel tv de seyrettim pek nadir görülen bir doğa olayıymış teşekkürler
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Ben bunun benzerini beş sene evvel görmüştüm,ay hilale dahada yakındı.Ama bu seferkini göremedim.Sahilde balıkta idim ama hava çok bulutluydu.Bu vesileyle bir açıklama yapayım.Türk bayrağının oluşumuyla ilgili sırpsındığı savaşında ki ay ve yıldızın kanlı suya aksettiği gibi bir efsane anlatılır.Fakat dikkatle inceleyin tüm Türk devletlerinin bayraklarında (Bu güne kadar kurulmuş olan ve orta asya dahil) ay ve yıldız var.Bunun bir anlamıda vardır. Ay tanrıyı simgelerken,yıldız halktır.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
herkesin gençlik ve spor bayramını kutlarım mehmet agbi resimler yinede net ve güzel çıkmış teşekkürler
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
böyle bir doğa harikasını paylaştığın için teşekkürler...herkezin bayramını kutlarım...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
RaPaLaCı yazdı:Ben bunun benzerini beş sene evvel görmüştüm,ay hilale dahada yakındı.Ama bu seferkini göremedim.Sahilde balıkta idim ama hava çok bulutluydu.Bu vesileyle bir açıklama yapayım.Türk bayrağının oluşumuyla ilgili sırpsındığı savaşında ki ay ve yıldızın kanlı suya aksettiği gibi bir efsane anlatılır.Fakat dikkatle inceleyin tüm Türk devletlerinin bayraklarında (Bu güne kadar kurulmuş olan ve orta asya dahil) ay ve yıldız var.Bunun bir anlamıda vardır. Ay tanrıyı simgelerken,yıldız halktır.
İbrahim arkadaşım,bilgiler için teşekkürler. Bu arada fotoğrafları çektiğimin ertesi günü (pazar) tv.de bir kanalın haber kuşağında yıldızın venüs gezegeni olduğunu ve bu şekildeki bir buluşmanın beşyüzmilyonda bir ihtimal olduğunu öğrendim.
Saygılar.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Evet,Mehmet kardeş;bu sefer hilalin önüne gelen venüs gezegeniymiş.Bvenim gördüğümde yıldız denk gelmişti,ve böyle önceden bilinen bir olay değildi.ben tesadüfen gördüm,birde gazeteci fark etmiş fotoğraflayıp gazetesinde yayınlamıştı ama hangi gazeteydi aklımda değil.