Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir öneri
Arkadaşlar isterseniz bu konuda bir davet yapılsın isteyen kişi sayısına göre maliyet çıkarttırayım. T-shirt imalatı yaptırılmayacak sonuçta. Beğenilen bir t-shirt alınıp baskıcıya verilecek ama baskı için adet önemli eğer adet belli olursa herşey daha kolay olur.
Bul
levrekci yazdı:
Kamil ILIPINAR yazdı:mani mani mani mani teşkil ediğinden dolayı patron sıcak bakmıyor haksızda sayılmaz hani üye sayısına bakınca

yaww maliyetinden yaptırırız almak isteyen alır kamil abi bi şekilde ayarlanır yokmu tekstilci aramızda o fatura eder herkese buluruz kolay ben ayarlarım gerekirse hanımın dayısı sirkeci esnafından ona yaptırırız o fatura eder maliyetine çıkartır bize o karşılıgında firmasının reklamını koyarız falan yani kolay o iş .millet nasıl yapıyor bulunur kolayı yani

ben bir araştırayım konfeksiyon ve baskı ile uğraşan arkadaşlara sorayım
kumaşı yaptırması benim işim olur
Bul
levrekci yazdı:
serenay66 yazdı:harika bir fikir .bursada konfeksiyon daha ucuz değilmidir.bursalı arkadaşlarımızdan da bir katılım bekleyelim.maliyetine yapılabilir.sponsor firmada bulmak nasıl olur ki.
Nihat senin parkeci dükkanının reklamını yapalım Ne dersin .Affet

Smile) siteyi bi güncel hale getireyim oktaya diyecem zaten asalım dursun biraz neyse bedeli levrek olarak veririz artık Bobokonuşuruz arkadaşlar herşey olur isteyince olmayacak bişey yok hayatta maliyetine olursa isteyen alır isteyen almaz 1. kalite bi ürünü sitenin adıda yazıyorsa fiatıda uygunsa ben alırım siparişleri alırız o şekilde yaparız olmazsa .

nihat senin tutacağın levreklerle 10 senede ödeyemeyiz gibime geliyo BoboBoboBobo
Bul
yıldırıms74 yazdı:
levrekci yazdı:
serenay66 yazdı:harika bir fikir .bursada konfeksiyon daha ucuz değilmidir.bursalı arkadaşlarımızdan da bir katılım bekleyelim.maliyetine yapılabilir.sponsor firmada bulmak nasıl olur ki.
Nihat senin parkeci dükkanının reklamını yapalım Ne dersin .Affet

Smile) siteyi bi güncel hale getireyim oktaya diyecem zaten asalım dursun biraz neyse bedeli levrek olarak veririz artık Bobokonuşuruz arkadaşlar herşey olur isteyince olmayacak bişey yok hayatta maliyetine olursa isteyen alır isteyen almaz 1. kalite bi ürünü sitenin adıda yazıyorsa fiatıda uygunsa ben alırım siparişleri alırız o şekilde yaparız olmazsa .

nihat senin tutacağın levreklerle 10 senede ödeyemeyiz gibime geliyo BoboBoboBobo
yazdım notumu aldım açık kolluyorum 1-)şükrü levreklerimi begenmiyor ilk fırsatta şükrünün tuttugu balık begenilmeyecek BoboBobo
Bul
levrekci yazdı:yazdım notumu aldım açık kolluyorum 1-)şükrü levreklerimi begenmiyor ilk fırsatta şükrünün tuttugu balık begenilmeyecek BoboBobo

t-shirt için araştırma yapacağım maliyeti de çıkartırım ben
en kısa zaman da bilgi veririm ben size
Bul
bu olay güzel bir şeye benziyor kulağada hoş geliyor bende birer adet isterim şahsen...(olursa tabii)...
Bul
katılım fazla olunça maliyet düşer fiyatı uygun olduktan sonra katılımın fazla olaçagına inanıyorum bende alabilirim
Bul
instinct yazdı:bencede çok güzel olur.
sponsora felan gerek yok bence.
şapka ve tişört en babası baskılı 15 ytl tutar yada tutmaz.
herkes kendi masrafını karşılar gibime geliyor.

İşte çözüm.Tanerin önerisi en doğrusu,Bir yerle anlaşılır herkes alacağı miktarın masrafını karşılar.
Bul
o anlaşılacak yere adet söyleyebilmek lazım sonuçta www.amatorbalikci.net yazacak amblem olacak alacaklar bildirecek beden numarası verecek o şekilde ancak
Bul
Evet aynen öyle olur ancak.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi