Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08/10/2011 sarıkanat,çinekop avı
Tebrikler Ozan abi çok güzel av olmuş.
Sazanları özledim...
Bul
elinize sağlık , güzel av yapmışsınız
Bul
Harika iş çıkartmışsınız maşallah,devamı hafta sonunda olması dileğimle.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
çok güzel balıklar çil çil.tebrikler abi vallaha şu çinekopu iskenderunda çok avlamak istedim bir türlü kısmet olmadı.hayvan sürü halinde kıyıya kayalıklara geliyordu.millet at çek kaldırıyordu ganimeti.avıda baya bi eğlenceliydi hatırladığım.başarıların daim olsun...
Bul
tebrikler, çok güzel av
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Oh oh Ozanım, güzelleri dizmişsin AlkisSeerf
dahada güzellerini dilerim Seerf
teşekkürler kardeşim,daha çok dizecez inşallah..saygılar..
ALTAYLI yazdı:Ozan tebrikler çok keyifli olmuş. Daha bereketli ve keyifli avlar dilerim.Seerf
çok teşekkürler..saygılar efendim..
hus213 yazdı:Bizim suyumuzda yani izmirimizde yok işte bu olay ne yapalım bizde paramıza kuvvet deriz.Benim yakalamadığım ne kadar lezzetli olacak bakalım.
orada neden yok bu balık,suyundanmı acaba..?gel istanbula abicim ama sadece balık için..beklerim..saygılar..
nihatkr yazdı:Vay vay vay falçataya bak. Siyirdim

Güzel balıklar. İnşallah daha bolları olsun.
falçatayı yeni aldım..yemi en iyi kesmenin yolu.Gulumseçok teşekkürler saygılar..
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun ozan,burnumun dibindeki çinekopları göremiyormuşum,özel ilgi göstereyim ben onlara haftaya
aynen öyle insan arada bakar sahile..bizide uyandırır..yabancılar,dış kaynaklardan öğreniyorum balığın varlığını..ne yapalım idare edeceğiz..bir gün yarlayalımda haftaya balık tutalım boğazda..
bucalıfikret yazdı:ozan tebrikler eline sağlık güzel çinekop almışsın bizge resimlere bakıyoruz çinekopların afiyet olsun rast gele.:
teşekkürler abicim saygılar.
LeVrEkCi yazdı:ozan alo desen bende istavritler bedevaydı yahuu
o istavritlerle alamazdık herhalde,denizden yeni çıkmış olması lazım..
yalova tatar yazdı:ozan sana ve ekibe teşekkürler maşallahınız var
sağolasın abicim,saygılar..
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Ozan. AlkisÇinekoplar çok güzelmiş maşallah.Boğazda onun zevki de başkadır hani.Afiyet olsun.
boğazın o güzelliğni hiçbirşeye değişmem,herşeyiyle mükemmel..yazın bir ayrı kışın bir ayrı güzel..teşekkürler..saygıalr.
Seerf
Bul
yycolak yazdı:ah o çinekoplar yokmu.içim eziliyor valla.elinize sağlık ozancım.bereketli olsun.ekibe selamlar.afiyetle kardeşim.Seerf
canınını sıkma be abi..gel iki adım şuraya patlatalım denizi..çok teşeüürler..saygılar..
Uzun_ahmet yazdı:Ozan iyi iş çıkartmışsınız ekip güzel çalışmış daha bollarına inşallah..
valla açılışı yaptık abi iyi sayılır ileri avlar daha iyi olacak gibime geliyor..saygılar..
tepeli35 yazdı:bereketli olsun tebrikler
teşekkürler..
bucalı yazdı:Ozan tebrikler kardeşim levrekten vazgeçme he.Smile
sağol kardeşim..levreğide hafta sonuna sığdıracağız..
hasansenturk72 yazdı:Ozan tebrikler güzel av olmuş elleinize sağlık paylaşımlar için tşk.
teşekküler abicim saygılar..
ANTALYALI07 yazdı:ozan tebrikler süper av maşallah.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
teşekkürler..
hasansenturk72 yazdı:Kardeşim bu kadar telef etmeye ne gerek vardı gönder yarısını ankaraya göle atalım bari işine yaramıyorsa bende istiyorum buzlayıp gönder kardeşine

doktor yazdı:Tebrik ederim arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar harika gözüküyorlar afiyet olsun devamı daha bereketli olun inşallah.Alkis76
bencede kıtlıktan çıkmışlar herhalde..Hadiordan
araphüso26 yazdı:ozanaım malı götürmüşsün napcan hafta sonu levrekçiyle orada burada takıl aynı mekana tut balıkları helal olsun kardeşim harikasın.. her zaman kıyı balıkçılığını beğenmişimdirAlkis
tutacaz inşallah..tam zamanları geldi artık..bir yıl boyunca bu zananı bekliyruz..saygılar abicim..
bucalıfikret yazdı:nihat maşallah doldurmuşsun dolabi yemlikmi yemelikmi.:
yemeklik tir sanırımm..Smileaslında yemde yapsak olur..hala dolaptalarmı acaba..
Seerf
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Ozan abi çok güzel av olmuş.
sağolasın kardeşim..sende başla artık şu raporlara..sizin oralarda iyi balıklar varmışş..
efese yazdı:elinize sağlık , güzel av yapmışsınız
teşekkürler..
orhanekmekci yazdı:Harika iş çıkartmışsınız maşallah,devamı hafta sonunda olması dileğimle.Afiyet olsunSeerf
inşallah yarın yola çıkıyoruz..hava kötü geçecekmiş diyorlar ama bakalım..inşallah meteoroloji yanılır..
merttekol yazdı:çok güzel balıklar çil çil.tebrikler abi vallaha şu çinekopu iskenderunda çok avlamak istedim bir türlü kısmet olmadı.hayvan sürü halinde kıyıya kayalıklara geliyordu.millet at çek kaldırıyordu ganimeti.avıda baya bi eğlenceliydi hatırladığım.başarıların daim olsun...
teşekkürler dostum,avı en zevkli balıklar bunlar..çatır çatır yeme atlar..basa basa gelir kıyıya..saygılar...
Can ARSLAN yazdı:tebrikler, çok güzel av

teşekkürler..raporlarını göremiyoruz abi..hayırdır ..
Seerf
Bul
oo oooo götürmüşsünüz balıkları hep beraber allah için çokda güzel olmuşAlkis devamını görmek isteğiyle Seerf sizlere afiyet olsuun 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Ozan,süper olmuş.sarı kanatların harika.yarı yarıya fire olsada bu kadar balıkta az değil.
ellerine sağlık.
haftaya devamında bol şanslar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  03/11/2012 Sarıkanat Avı BALIK and OZAN 19 3,890 05-11-2013, 22:22
Son Yorum: fuat
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 5 / 03.02.2013 ® FuRkAn * 18 2,329 06-02-2013, 12:13
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 3/ 24.11.2012 ® FuRkAn * 19 2,551 26-11-2012, 21:20
Son Yorum: dagistan
  30/09/2012 Sarıkanat Avımız Chn_Ylmz 26 2,538 02-10-2012, 23:25
Son Yorum: monawar
  16/09/2012 sarıkanat avı BALIK and OZAN 20 3,376 18-09-2012, 17:48
Son Yorum: ALTAYLI
  26.06.2011 antalya tekne avimiz alperburdur 19 3,300 05-01-2012, 22:56
Son Yorum: ufuktan26
  2011 yılının son balıkçılığı mariner8 18 2,936 05-01-2012, 00:16
Son Yorum: mariner8
  Antalya tekne avimiz 26.06.2011 alperburdur 33 4,143 30-12-2011, 20:04
Son Yorum: ALTAYLI
  17.12.2011 Kanlıca raporu xfisher 35 4,770 20-12-2011, 11:30