Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Azerbaycan Görevi
Ahmet kardeş paylaşımların için teşekkürler gerçekten çok güzel yerlermiş.
Bul
Hoşgeldin Ahmet.Güzel yerlere gitmişsin.Hem iş hem de tatil olmuş.AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ahmad gardaşlık bek aruv cerler körgesen Alkis allah içine sindirsin yalovayada bi görev çıkart artık AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
şekerim hoş geldin.para var huzur var memlekette.adamlar temiz bakıyorlar etrafa.güzel yerler görmüş bize izletmişsin.teşekkürler.allah içine sindirsin.Alkis
Bul
Azerbaycanda da açık öğretim sınavlarımı vardı uzunGulumseallah içine sindirsin,buraları görmek lazım.Paylaşım için teşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Hörmətli cənab abim gözəl şəkillər üçün təşəkkür edirəm
belə gözəl vəzifələrin daha fərqli yerlərə getməyinə səbəb olmasını diləyirəm
Siyirdim

Yaxsi olasan.. SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ALTAYLI yazdı:Gezerek elde edilen görgünün ve kültürün yerini çok şey alamaz. Allah içine sindirsin ve işlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim76

Ercan abicim çok teşekkür ederim sağol, gerçektende öyle gözle görülen yerler bir daha unutulmuyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Azerbeycan ne kadar çok gelişmiş heryer tertemiz vallahaSmile
Bul
nihatkr yazdı:Abi ne biçim köprü o öyle balıktutan yok kamış atan yok pislik yok Smile

Şaka bir yana bakü güzel yer. Havada güzel olunca gezi süper olmuş. Nice kültürel yalaşımlara inşallah.

Evet dediğin gibi gerçektende çok güzel yer, balık tutma olayına gelince bir kaç limanta gördüm olta atanları hatta yanlağrına gittim kefal tutuyorlardı..
Sanırım bu fotoğrafını çektiğim yerlerde balık tutmak ya yasak yada çıkmıyordur..
bucalıfikret yazdı:uzunum hoşgeldin güzel resimler çekmişsin paylaşım için teşekkürler.AlkisAlkis

Eyvallah reisim hoşblduk..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi