Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acaba ne ki bu?
Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook

geçen yıl Turanköy org. a benimle beraber gelen Asım dün saroz un tam karşısına denk gelen sahilde gezinirken bunu görüp kayıkla yanaşıyor, elinde bir kaç tane daha video varmış ama bunu alel acele emanet bilgisayardan yükleyivermiş,türünü merak ettik te, derin deniz balığı olma ihtimali var gibime geliyor, gerçi anlattığı şekle ve kısıtlı görüntüsüne rağmen tahminen ay balığına benziyor..şimdi ay balığı ile alakalı bişiler bakayımda ,ama ne olur ne olmaz ben yinede size bir danışayım dedim,Seerf

Amatör balıkçılık face sayfasına eklendi oradan bakabilirsiniz...
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook

geçen yıl Turanköy org. a benimle beraber gelen Asım dün saroz un tam karşısına denk gelen sahilde gezinirken bunu görüp kayıkla yanaşıyor, elinde bir kaç tane daha video varmış ama bunu alel acele emanet bilgisayardan yükleyivermiş,türünü merak ettik te, derin deniz balığı olma ihtimali var gibime geliyor, gerçi anlattığı şekle ve kısıtlı görüntüsüne rağmen tahminen ay balığına benziyor..şimdi ay balığı ile alakalı bişiler bakayımda ,ama ne olur ne olmaz ben yinede size bir danışayım dedim,Seerf

Ömer valla hiç bişey gözükmüyor.Hadiordan
Bende Aybalığı deyip seni destekliyecem ama valla hiç bişey gözükmüyo.Hi Tarayıcı bile desteklemiyo seni.SiyirdimSeerf
Abi kendine iyi bak.Gulumse

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Hamido yazdı:Ömer valla hiç bişey gözükmüyor.Hadiordan
Bende Aybalığı deyip seni destekliyecem ama valla hiç bişey gözükmüyo.Hi Tarayıcı bile desteklemiyo seni.SiyirdimSeerf
Abi kendine iyi bak.Gulumse

abi zaten bende net göremiyorum ancak arkadaş kabataslak tarif etti,videoda tam görünmesede ay balığını andırıyor, ay balığının görünümü bir belgeselden aklımda kalmıştı, yoksa ben pek anlamam,işte eyleSiyirdim
Bul
"Bu içeriğe şu anda erişilemiyor" diyor, izleyemedim ben Rolleyes
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
abi şimdi denedim, direkt açtı,facebook ayarlarıyla alakalı bişi olabilir,sabah ayılınca başka şekilde olurmu acep diye bakarım inşallah SiyirdimSeerf
Bul
açılmıyor ömercim.görseydim hemen söylerdim ne olduğunu.WinkSiyirdimHappy
Bul
Aha da aynen bu mesaj çıkıyor Mahcup

[Resim: 6790.jpg]
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
ömer sayfa açılmıyor.Hadiordan
Bul
bizim sitenin facebook sayfasına koyup linki direkt oraya verdim ,açılması icap ediyor artık, yoksa bombalarım face siSmile
Bul
ay balığı olduğu kesinleşmiştir, yanlız okyanus balığının orada olmasına şaşırdım ancak geçen yıl yine bir tane denk gelmiş, ama o ölü bulunmuş,Asımın dediğine göre biraz açığa çektikten sonra dalmış derinlere doğru,bana göre bu olay saros un zenginliğine açık bir işaret,Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi