Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Ekim İstavritleri
Cuma akşamdan zarganaları hazırladım. Bu seneki ilk lüfer denemesini yapacağım. İçimde müthiş kıpırtılar var.

Cumartesi saat 05,30 da evden çıktım. 6,30 da tekneyle denizdeydim. yaklaşık 3 saat 3 ayrı merada dolaştım ancak tek vuruş bile alamadım. Tabi hal böyle olunca canım sıkıldı ve biraz istavrit tutayım dedim. Yaklaşık 2 saatlik bir çalışma ile resimdeki güzelleri yakaldım.

Bir ara balıkçılar kırlangıç alıyorlardım irilerinde. Onada dolaşayım dedim ama sonra vaz geçip, lüfersiz olarak dönmek durumunda kaldım.

Bunada şükür.

resimde nekadar balık var diye merak eden olursa diye, 4 kg. civarında bir istavrit vardı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler harika görünüyorlar, tekne ile mi aldın istavritleri?
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Nihat abi şu aralar açıklarda istavrit güzel yapıyor Gulumse
diğerlerinede daha var biraz bekleyecez mecbur.

İstavritler acaip lezzetli Seerf afiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Ah ah tekneyle başka oluyor Smile en sonunda gidip bi tane zodiac bot alıcam İstanbulda kullanmak için Smile
Bul
xfisher yazdı:Tebrikler harika görünüyorlar, tekne ile mi aldın istavritleri?

Tekne ile aldım sevgili berkan, balık boldu ama çok rüzgar vardı. git gel,git gel teknede tek olunca sıkıyor insanı. Sonra bir gemiye bağladım balık seyreldi ama işte kova doldu sayılır.
Bul
bunlarda iyiymiş nihatcım.gerçi prenseslere denk gelmen harika olurdu ama....yine öyle bir umudunuz var.bir gün olmasa bir gün sonra.bizim buralarda lüferin esamesi yok,olsada dadının alakası yok.boğazı çıktımı başka bir balık oluyor mübarek.afiyetle kardeşim.
Bul
xfisher yazdı:Ah ah tekneyle başka oluyor Smile en sonunda gidip bi tane zodiac bot alıcam İstanbulda kullanmak için Smile

Smile çok ahlandın. Diyecemki al bir teknede gör deniz kaç bucak. Öyle tekneyle av kolay değil. Daha doğrusu tekne işi kolay değil. Almak kolay barındırmak çok zor. Hele istanbulda.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi şu aralar açıklarda istavrit güzel yapıyor Gulumse
diğerlerinede daha var biraz bekleyecez mecbur.

İstavritler acaip lezzetli Seerf afiyet şeker olsun.

Serkan 2 km açıldınmı rüzgar fena. balık bol güzel ama yoruyor adamı hem rüzgar hem deniz. Aralarında lüferde olsaydı iyiydi Smile

ama lezzet süper.

Bu arada kefaller okadar boldki artık açıkta demirlemiş gemi altlarında kocamanları var. Ama kefal yakalamyı hiç beceremedim ben.

Kefal 1 İzmarit 2
Bul
istanbul'da barındırması zor biliyorum.. benim teknem var Marmara adasında.. tekneyle yalnız ya da çok kişi farketmez avlanmayı severim.. hatta yalnız çıktığımda daha bi dinlendirici oluyor.. fırtınalı dalgalı havalarda da çıktım tek başıma, iyi tekne kullanırım laf aramızda Wink hem kaptan torunuyum hem de kaptan damadıyım Smile Rahmetli dedem uzak yol kaptanıydı, kayınpederim de emekli kaptan, adadaki kuzenlerimin de hepsi belgeli kaptan, ben de almak istiyorum inşallah seneye niyetim var kaptan kağıdına Smile
Bul
yycolak yazdı:bunlarda iyiymiş nihatcım.gerçi prenseslere denk gelmen harika olurdu ama....yine öyle bir umudunuz var.bir gün olmasa bir gün sonra.bizim buralarda lüferin esamesi yok,olsada dadının alakası yok.boğazı çıktımı başka bir balık oluyor mübarek.afiyetle kardeşim.

yok yalçın abi. Ben bu lüferleri boş bırakmam. Bu hafta kesin alırım. Geçen hafta deneyen bile yoktu bizim tarafta. Ben macera yaptım. Denize elini sokuyorsun su hala sıcak lüfer inmez butarafa. Ama hava serinleyince göstermiş kendisini haberlerini aldım Smile bu hafta cumartesi pazar denizdeyim inşallah. (Eve bile gitmem Smile hanım kızacak ama )
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,627 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  19 Ekim 2013 '' Çift Çapa-1 '' Dolunayda Sargoz Geçidi.... Sargoz35 10 2,053 28-11-2013, 16:31
Son Yorum: Sensei1903
  Ekim - Kasım 2013 Kısa Av Güncelerinden Fotoğraflar... Sargoz35 2 900 09-11-2013, 12:02
Son Yorum: YaKaMoZ
  13 Ekim ist.boğazı MaVrUşGiL spin lüfer avı MaVrUşGiL 47 9,558 31-10-2012, 00:32
Son Yorum: MaVrUşGiL
  14 Ekim Turna Avı rusan 19 2,368 26-10-2012, 20:48
Son Yorum: Cahit Acun
  15 Ekim 2011 Urla Salih Reis 21 3,313 26-10-2011, 12:44
Son Yorum: bucalı
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 6,751 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  30 Ekim- 07 Kasım Çeşme Ildır seabream 27 3,999 11-11-2010, 22:46
Son Yorum: Albatros-gr
  O-P 3. 24 Ekim 2010, Pazar cranium 39 6,365 03-11-2010, 10:35
Son Yorum: cranium
  24 ekİm kirmizilari efsane 19 3,591 31-10-2010, 17:52
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi