Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
araphüso26 yazdı:rahmetli babam balıkçıydı bende aklım erdiğinden buyana giderim.kardeşimin alakası yoktur.bende çok uğraştım amcasına çekmiş bizim oğlanSiyirdim
Kaderi güzel olsun varsın üzülme.Gulumse
LeVrEkCi yazdı:eh dolayısıyla çocularımızda bizim gibi balık merklısı oldumu hem hoşumuza gidiyor hem gurur duyuyoruz..eh büyüyünce tam balık sevdalısı olacaktır Alkis

sağol kardeşim teşekkürler.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
tebrikler Muhammer bey,kızında bayağı usta görünüyorAlkis
Bul
Dr.Güner yazdı:tebrikler Muhammer bey,kızında bayağı usta görünüyorAlkis
Sağolun güner bey bana arkadaş olması dahi yetiyor.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
tebrikler ustam senin yanında cıvıl cıvıl bir avcı var canı sıkılırmı hiç insanın bende bazen kızımla giderim ama belli bir saat sonra ne zaman dönecez diye başlar bu yüzden çok seyrek giderim onunla sağolsun avımı hep yarım bıraktırmıştır bizim kız senin kızın ise gözlerinin içi gülüyor baksana Alkis böyle dost dostlar başına Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:tebrikler ustam senin yanında cıvıl cıvıl bir avcı var canı sıkılırmı hiç insanın bende bazen kızımla giderim ama belli bir saat sonra ne zaman dönecez diye başlar bu yüzden çok seyrek giderim onunla sağolsun avımı hep yarım bıraktırmıştır bizim kız senin kızın ise gözlerinin içi gülüyor baksana Alkis böyle dost dostlar başına Seerf

Sağolasın kamilcim onun mutluluğu benim mutluluğum benimkiler sevdiler oyandan şanslıyım sayılır selamlar.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Maşallah, Allah bağışlasın..ne mutlu size uğur meleğiniz yanınızda avlanıyıyorsunuz.
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
muhammer abi tebrikler baba kız ne güzel av yapmışsınız elinize sağlık.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Can ARSLAN yazdı:Maşallah, Allah bağışlasın..ne mutlu size uğur meleğiniz yanınızda avlanıyıyorsunuz.
Teşekkür ederim allah cümlemizin evladını sevenlerine bağışlasın can kardeşim selamlar .Gulumse
bucalıfikret yazdı:muhammer abi tebrikler baba kız ne güzel av yapmışsınız elinize sağlık.AlkisAlkisAlkisAlkis

Sağolasın fikretciğim sanada ailenle gönlünce avlar dilerim rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer abi ne güzel imrenerek baktım baba kız avınıza çok güzel. kızımızıda tebrik ediyorum çok şanslı güzel avlarınızın devamını diliyorum rsatgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:muhammer abi ne güzel imrenerek baktım baba kız avınıza çok güzel. kızımızıda tebrik ediyorum çok şanslı güzel avlarınızın devamını diliyorum rsatgele.AlkisAlkisAlkis

Teşekkür ederim ismail inş sende gönlündeki avları ailen ve çocuklarınla gerçekleştirisin sağolasın.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geciken rapor ve anılarım Cihan Deniz 10 4,024 30-08-2013, 01:28
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı nostalji toplu rapor araphüso26 31 5,984 09-12-2009, 21:46
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi