Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
Evimin neşesi başımın tatlı belası joker olarak her zaman bana avdaşlık yapan en küçük evladım onunla yaptığım avlarım her zaman zevkli geçmiştir iyide balıkçıdır çok sever onun için onunla sık sık balığa giderim işte böyle bir günde beraber yaptığımız kefal avından kareler yem olarak ekmek ve kurt kullandık
herkesin evlatları ile güzel günler ve balık avları geçirmesi dileklerimle.

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/827/150720112462.jpg/][Resim: 150720112462.jpg][/URL]

[Resim: 15072011247.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[Resim: 15072011248.jpg]

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/689/15072011251.jpg/][Resim: 15072011251.jpg][/URL]

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/830/15072011252.jpg/][Resim: 15072011252.jpg][/URL]

[Resim: 15072011255.jpg]

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/839/15072011256t.jpg/][Resim: 15072011256t.jpg][/URL]

Rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer abii vallahi içtenlikle söylüyorumm ALLAH sana gönlüne göre vermiş kızımıza maşallahhh Affet sanada tabii bu arada, Alkis ben oğlumla balığa gidiyom balık varsa eyvallah yksa hadi kıyıya dönelim diyo,,, yaaaaa işte böyle bi pozisyonn abi her şey gönlünce olsun bide balığı pişirmesini öğret ona valla senin sırtın yere gelmez bidaha AffetAffetAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:muhammer abii vallahi içtenlikle söylüyorumm ALLAH sana gönlüne göre vermiş kızımıza maşallahhh Affet sanada tabii bu arada, Alkis ben oğlumla balığa gidiyom balık varsa eyvallah yksa hadi kıyıya dönelim diyo,,, yaaaaa işte böyle bi pozisyonn abi her şey gönlünce olsun bide balığı pişirmesini öğret ona valla senin sırtın yere gelmez bidaha AffetAffetAffet

Teşekkürler erden kardeşim ben onlarla balıkta daha mutlu oluyorum yaşlanıyoruz herhalde şimdilik okuyorlar sonra mutfak işlerinede girerler bence oğlunla gitmeye devam et avlarınız bereketli olsun rastgelsin .Gulumse
Buarada esenköy fıstıklı taraflarından hiç balık haberi yokmu eşkına karagöz
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
esenköyde taşlıkta var mış liman içindede varmış ama armutludan haberim yok abi ..

çocukta senede iki ay burda sıkmak istemiyorum ..açıkçası Gulumse
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:esenköyde taşlıkta var mış liman içindede varmış ama armutludan haberim yok abi ..

çocukta senede iki ay burda sıkmak istemiyorum ..açıkçası Gulumse

Teşekkür ederim .Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Tebrikler Muhammer abi.Baba kız ne güzel vakit geçirmişsiniz.AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Muhammer abi.Baba kız ne güzel vakit geçirmişsiniz.AlkisGulumse

Teşekkür ederim ufuk hocam gönlünüzdeki avlara buluşmanız dileklerimle .Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Muhammer bunca zaman nerelerdeydiniz. Bu kadar güzel bir paylaşım için teşekkürler. Güzel kızımız baya baya avcı abicim. Kim tutar onuAlkisAlkisAlkis Ne şanslısınGulumseMaşallah76
Bul
ALTAYLI yazdı:Muhammer bunca zaman nerelerdeydiniz. Bu kadar güzel bir paylaşım için teşekkürler. Güzel kızımız baya baya avcı abicim. Kim tutar onuAlkisAlkisAlkis Ne şanslısınGulumseMaşallah76

Sağolasın ercan ağabey mümkün olduğunca onlarla gitmeye çalışıyorum size ve ekibe selamlar rastgelsin. Karakızın gözlerinden öperim.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Sağolasın ercan ağabey mümkün olduğunca onlarla gitmeye çalışıyorum size ve ekibe selamlar rastgelsin. Karakızın gözlerinden öperim.Gulumse
Sen de sağolasın abicim. Bu işin keyfini sürdürebildiğin kadar devam. Duygularını çok iyi anlıyorum. Böyle güzel paylaşımlara her zaman ihtiyacımız var. Tek kelime ile örnek oluyorsunuzAlkisAlkisAlkisKızımızın gözlerine bakan ne kadar doğru ve güzel olayların olduğunu anlayacaktır.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geciken rapor ve anılarım Cihan Deniz 10 4,024 30-08-2013, 01:28
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı nostalji toplu rapor araphüso26 31 5,982 09-12-2009, 21:46
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi