Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kulelide istavritten başka ne yakalayabilirim
yarın sabah kuleliye gidecem bir aksilik olmazsa.ama sabah 10 kadar iyi balık sonra duruyor öğlen zamanı ne balık yakalayabilirim.
Bul
Seninde saat ona kadar iyi çalışman lazım @hmetAlkistavalık çıksın sonrası cevrendekilere göre avına devam edersin.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
sen en iyisi balığa falan gitma bu akşam yağmur başlıcak..Smilegök gürültülü ama gidersende .öğlenleyinde palamut dene zargana ara Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Yemli atayı dene, lüfere atanlar varsa sen de atabilirsin mesela.. veya uğraşamam diyorsan üçlü izmarit oltası atabilirsin yemli, ya da ekmekle kıbrıs oltası atabilirsin kefale..
Önümüzdeki hafta izinliyim, birkaç günlüğüne de olsa kulelinin müdavimi olmayı planlıyorum Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
ne yapalım izin bitti haftaiçi olarak yarın son gün ve haftaiçi gerçekten yinede sakin bilseydim bu hafta çıkardım en azından sizinle gitmek isterdim tek biraz sıkıcı oluyor.
Bul
yağmurda sabah nasıl balık yaparmı
Bul
belli olmaz balık işi.. genelde yağmurdan sonra iyi balık olur.. çok eskilerde yağmurda da avlanırdım, o zamanlar balık çoktu, boş çekmezdik, şimdi tahmin edemiyorum hiç Mahcup
izinleri denk getirebilseydik beraber avlanırdık, kısmet, belki bi haftasonu gideriz..
Bul
Ben bu kuleli işini hiç anlamadım. Herkeste bir kulelei merakı vardır. Ama ne hikmetse öyle kovalar dolusu balık yaptığını hiç görmedim. 2008 yılına kadar gerçekten iyi av verimi olan bir yerdi. Hatta Çapari ile iğne iğneye çinekoplar tutulurdu. Ama o tarihten sonra bir daha aynı verimi vermedi. Aslında nedeni biraz biliniyorda çözüm yok. Malesef ki malesef midyeciler.

Yalnız ekim ayında acayip bir zargana akını olur buraya. İnsanlarımızda malesef çarpma ile kovaları doldururlar. Çarpmayla tutulan balıktan lüfer yemi olmaz.Umarım kendileri yiyordur telef olmuyordur zarganalar.
Bul
ssevdim yazdı:yarın sabah kuleliye gidecem bir aksilik olmazsa.ama sabah 10 kadar iyi balık sonra duruyor öğlen zamanı ne balık yakalayabilirim.

xfisher yazdı:Yemli atayı dene, lüfere atanlar varsa sen de atabilirsin mesela.. veya uğraşamam diyorsan üçlü izmarit oltası atabilirsin yemli, ya da ekmekle kıbrıs oltası atabilirsin kefale..
Önümüzdeki hafta izinliyim, birkaç günlüğüne de olsa kulelinin müdavimi olmayı planlıyorum Smile

işte bir güç birliği daha görünüyor ufukta.rasgelsin kardeşler.Alkis
Bul
yycolak yazdı:işte bir güç birliği daha görünüyor ufukta.rasgelsin kardeşler.Alkis

Sağol Yalçın abi, inşallah rastgelir de alırız biraz.. ihtiyacımızdan fazlasını da almayız zaten Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Istakoz,Karides vb.nasıl yakalayabilirim? Volchok 4 2,309 26-01-2011, 15:16
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi