Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasna avlarım
Muhammer abi, bu sahtelerin boyları kaç cm ?
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Muhammer abi, bu sahtelerin boyları kaç cm ?

Ufuk hocam 4 ile 6 cm arası yanlız arının kanatlarını kopardım ozaman biraz daha dalabiliyor bir metre derinliklerde 50cm dalabiliyor alt ignelerini misinenin dolanmasını önlemek için çıkardım ben öyle dahaiyi randıman aldım o25 misine
kullanıyorum iki katlı ince uçlu birbuçuk metrelik bir atçek kamışı kullanıyorm 4binlik bir makina gayet güzel iş görüyor sahteler riverzsea başka birşey sormak
istiyorsan buyur.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Teşekkürler abicim.Riversea yı biliyorum,bu ara büyük boylar var.Bazıları kalmamış.Ama alacağım inşallah.Bende 180 kamış,shimano 2500 alivio makina var.Gayet memnunum.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Teşekkürler abicim.Riversea yı biliyorum,bu ara büyük boylar var.Bazıları kalmamış.Ama alacağım inşallah.Bende 180 kamış,shimano 2500 alivio makina var.Gayet memnunum.

Evet takım gayet güzel güle güle avlarda kullan gagası çekirgelere göre biraz daha büyük sahtelere yönelmende fayda olacaktır rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Süper görüntüler ellerine sağlık abim Alkis Gulumse Alkis
Bul
hasansenturk72 yazdı:Süper görüntüler ellerine sağlık abim Alkis Gulumse Alkis

Teşekkür ederim hasan kardeşim sağolasın rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
tebrikler muhammer abi. sahtelerde çok güzelmiş.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:tebrikler muhammer abi. sahtelerde çok güzelmiş.

Teşekkür ederim barış tatlısuyu sevmediğini biliyorum ama bu sahtelerle bir denemeni isterdim rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gecen seneki avlarim Cihan Deniz 4 771 19-02-2016, 00:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı avlarım.. ANTALYALI07 25 4,476 09-12-2009, 00:32
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi