Yorumları: 2,864
Konuları: 93
İyi günler arkadaşlar,
2009 ve üstü üretimi olan, fiber veya ahşap, 7 metre ile 9 metre arasında kamaralı, kamara içinde dolapları olan (yatak altları özellikle), 40 Hp üzeri marin motorlu, ayna kıç, Üzerinde ırgatı ve en az 1 tane livarı olan, diesel, belgeleri eksiksiz tekne aramaktayım.
İçinizde satan veya etrafında buna benzer teknesi olup satmak isteyenlerle beni irtibata geçirmenizi rica ediyorum.
teşekkürler
Tel : 0 532 272 27 28
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
nihatkr yazdı:İyi günler arkadaşlar,
2009 ve üstü üretimi olan, fiber veya ahşap, 7 metre ile 9 metre arasında kamaralı, kamara içinde dolapları olan (yatak altları özellikle), 40 Hp üzeri marin motorlu, ayna kıç, Üzerinde ırgatı ve en az 1 tane livarı olan, diesel, belgeleri eksiksiz tekne aramaktayım.
İçinizde satan veya etrafında buna benzer teknesi olup satmak isteyenlerle beni irtibata geçirmenizi rica ediyorum.
teşekkürler
Tel : 0 532 272 27 28
hayırlısı olsun nihatcım.allah gönlünün muradını versin.

yycolak yazdı:hayırlısı olsun nihatcım.allah gönlünün muradını versin.

abi teşekkür ederim, bende birtane var fiber tersanede 6,20-2,20 kamaralı, ama sert havalarda denize çıkamıyorum onunla. Şimdi daha oturaklı bir tekne arıyorum. Tüm ilan sitelerine baktım bir ikitane var gidip bakacağım,
ama hani kuruca şile tarafında adam yaptırmıştır ama şimdi yenisini yaptırmak için satıyordur olurya bakarsın denk gelir.
ama daha ortada tekne yok kesin karar verilmiş
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hayırlısı olsun adaş,büyükdere kazıklı yolda birkaç teknede satılık yazıyor ama işini görür özelliklerdemidir onu bilemiyorum yolun düşerse bir bak istersen,eğer benim yolum düşerse resimler burada paylaşırım.
LeVrEkCi yazdı:hayırlısı olsun adaş,büyükdere kazıklı yolda birkaç teknede satılık yazıyor ama işini görür özelliklerdemidir onu bilemiyorum yolun düşerse bir bak istersen,eğer benim yolum düşerse resimler burada paylaşırım.
Adaş bu haftadan itibaren bakacağım.
Bizim filika S.O.S vermeye başladı çünkü. Bu cumartesi Kadıköyden-Göksuya 2-3 tekne var onlara bakacağım.
Teşekkür ederim ilgine.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
r.feneri,kısırkaya taraflarıda bu işin yerleridir hafta sonu yokum pazartesi çarşamba arası gelirsen beraber gider bakarız o taraflarada.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:r.feneri,kısırkaya taraflarıda bu işin yerleridir hafta sonu yokum pazartesi çarşamba arası gelirsen beraber gider bakarız o taraflarada.

adas dalga geçme benle. Ben hafta içi tersaneden dışarı adım atamam kıyamet kopar.
Ama sağol ilgine. Yok ben bu hafta illaki bitirecem bu işi.
Salih Reis yazdı:bence sahibinden.com a bir bak derim.
Satılık İlanları, Sıfır ve İkinci El Fiyatları sahibinden.com'da
Salih eminol kardeşim oraları ezberebiliyorum. tüm türkiye piyasasından haberim var. Ama oralar biraz son kullanıcı fiyatı az yuksek tutuyorlar fiyatları.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
nihat işallah istedeiğin türde bi makina bulursun

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET