Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manisadan arkadaşlarla
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum gelir gelmez ilk paylaşımımı yapayım dedim gerçi Cihan arkadaşım bu paylaşımı yapmıştır ben yinede sizlere sunayım dedim başka bir grup vardı onların resimlerinide sizlere sunuyorum Saylı ve sevgilerimle

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Keyifli bir gün geçirdiğiniz aşikar... Her gününüz keyifli geçsin.. Güzel paylaşım.. Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
İsmail abi eğer formundaysa o grup keyifli bir gün geçirmiştir zaten.elinize sağlıkAlkisSeerf
Bul
şu tekne ile av işini istanbulda yapamadık bir türlü,bi yapsak eminim çok eğlenceli olacak da organize olamadık işte.bol balıklı avlarınız olsun.rastgele Alkis
Bul
recepcim evet konu açıldı ama olsun.yönetim birleştiribilir.bize foto olsun yeter.zaten bahriyelim gruptaysa neşede oradadır.elinize sağlık kardeşim.Alkis
Bul
Recep devamını bekliyoruz..GulumseAlkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
gerçi ismailim den çıkmıştır bu akil recep avlarınız berektli ve daim oşlsun cian ve sen resimlerdeki hangisisin etiketle ykınen tanışalım sizlerle ..smailim yolu biliiii
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
abi 2 . resimde kırmızı tişörtlünün yanındaki beyaz mavi tişörtlüyüm umarım birgün karşılaşıp tanışırız
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
tesekurler
Gulumse
Bul
yalova tatar yazdı:gerçi ismailim den çıkmıştır bu akil recep avlarınız berektli ve daim oşlsun cian ve sen resimlerdeki hangisisin etiketle ykınen tanışalım sizlerle ..smailim yolu biliiii

lionast yazdı:abi 2 . resimde kırmızı tişörtlünün yanındaki beyaz mavi tişörtlüyüm umarım birgün karşılaşıp tanışırız

onun yanındakide benim tanıdınmı şekerim.Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi