Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyük beyaz ve sularimiz
mert abi zıpkınla avlandığımızı var sayalım ben zıpkınla balık yakaladım bildiğime göre bu balıklar kan kokusuna gelip avlanırmış balığı vurduğum zaman meydana çıkan kan kokusu bu balığı üzerimize çekermi diyelimki çekti karşılaştık ne yapmak gerekir bunu öğrenmek isterim belgesellerde izliyorum adamlar bereaber yüzüyor bunlarla
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
bilgiler için teşekkür mert ilgi ile izlemeye devam yazılarını her ne kadar ankarada olsamda yani denize bayağıbir uzağım Happy ama bilgi her zaman gerekli olandır bakarsın bir gün lazım olur Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Katılıyorum sana Kamil abi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
kamil abi teşekkür ederim.bilgilerimi siz site sakinleri ilgilendiği müddetçe paylaşmaya devam edeceğim.cihan kardeşim büyük beyazın tetiklenmesinin birinci nedeni kan değil korkudur.bu hayvan tahminlerden çok daha zeki bir canlı.zıpkıncı kardeşlerimizin paniklememesi,yerini koruması,mümkünse dip yapması ve su üzerine palas pandıras çıkmaması temel savunmalar.ayrıca hayvanın muhtemel bir saldırısı durumunda burun bölgesine özellikle duyarlı olan ileti noktalarına yapılacak sert darbeler hayvanın gerilemesi için önemli hareketler.hayvanlarla yüzen o dalgıçlarında çıkış noktası hayvana korktuğunu hissettirmeden ben buradayım intibasını yaratması.büyük beyaza tonik(birçeşit hipnozla hayvanı uyku durumuna sokmak)uygulayan adamlar var bu dünyada.tamam çok sert bir hayvan korkutucu ve hatta ürpertici.ama yapılan çalışmalarla bu hayvanlarında mevsimsel saldırganlık(özellikle üreme zamanı)hissiyatının insanlara olan saldırılarla kesiştiği saptanmış.unutmamalıyızki dünyada zevk için öldüren tek canlı insandır.
Bul
sevgili yalçın abim.canım abim ya.doğru söylüyorsun.o bırakmalara asıldıklarını bende daha evvelden marmarisin turgut köyünde duymuştum.marmaris datça özellikle datçanın bakir bölgelerinde avlanan balıkçılarda beyazın malum pervasızlığını birebir yaşamışlardır.beyazlar teknelerden(özellikle küçük balıkçı teknelerinden)çekinmeyen ve kendini gösteren canlılar.
Bul
Askere gitmeden 1 sene önce yani yaklaşık olarak 16 yıl önce Marmara Adası sahillerinde dalarken bir rus kefalini kafasından vurmuştum, yaklaşık 2 kiloluk bir devdi. Havyandan o kadar çok kan çıkmıştı ki kıyıya çok yakın olmama rağmen beni bir köpekbalığı telaşı sarmıştı ister istemez Smile balığı kucaklayıp kendimi ve onu karaya nasıl attığımı hatırlamıyorum bile (o kadar hızlı olmuştu) Smile karada kefal yaklaşık 2-3 dakika daha zıp zıp zıpladı ve kan saçmaya devam etti, ne kan varmış hayvanda Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
berkan abi zaten her insanın içinde bu tedirginlik vardır.yazın cunda adasına eşim ve arkadaş topluluğumuzla 2 günlük bir kaçamak tatil yaptık.neyse onur isminde bir arkadaşımla başladık açılmaya.baya bi açıldık yüzerek.durduk dinleniyoruz denizin ortasında bi ara dibe bakayım dedim büyük bi karartı gördüm zannettim(cundanın suyu bizim çeşmeye vb yerlerimize göre bulanık)arkadaşada belli etmek istemiyorum.ama aldımı içimi bir ürpertiHappykaldım öyle acaba diyorum geziniyormu amcam alttaHappysonra dala çıka dala çıka göz yanılması olduğunu farkettim.beynimin bana bir oyunu.her insanın içinde vardır bu.bilinçaltında.suda biraz bulanıksa eğer dahada belirginleşiyor.sendede kanla hasıl olmuş doğal olarak Smile o rus kefallerinin babaçko olduğunu duymuştum.birebir görmedim demek denizi kırmızıya boyamış.
Bul
Valla Mert kendimi vursam o kadar kan çıkardı anca, 2 kiloluk balığın yarım kilosu kanmış sanki Siyirdim
Ama inanılmaz lezzetliydi kerata, yerli kefallerde o lezzeti bulamadım hiç..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
merttekol yazdı:berkan abi zaten her insanın içinde bu tedirginlik vardır.yazın cunda adasına eşim ve arkadaş topluluğumuzla 2 günlük bir kaçamak tatil yaptık.neyse onur isminde bir arkadaşımla başladık açılmaya.baya bi açıldık yüzerek.durduk dinleniyoruz denizin ortasında bi ara dibe bakayım dedim büyük bi karartı gördüm zannettim(cundanın suyu bizim çeşmeye vb yerlerimize göre bulanık)arkadaşada belli etmek istemiyorum.ama aldımı içimi bir ürpertiHappykaldım öyle acaba diyorum geziniyormu amcam alttaHappysonra dala çıka dala çıka göz yanılması olduğunu farkettim.beynimin bana bir oyunu.her insanın içinde vardır bu.bilinçaltında.suda biraz bulanıksa eğer dahada belirginleşiyor.sendede kanla hasıl olmuş doğal olarak Smile o rus kefallerinin babaçko olduğunu duymuştum.birebir görmedim demek denizi kırmızıya boyamış.

Bobosen koca yusufu görmüşsün kardeş.o da iyidir.kim dedi sana denizin ortasına kadar açıl diye.SiyirdimHadiordan
Bul
inşallah bizede tatmak nasip olur abi.bizim burada yok o koçlardan.sevgili yalçın abim gençlik delilik yaratıyor bazen.açılıyoz işte öyle.ama karartıyıda gördükmü fara tutulmuş tavşan misali kalıyoz öleHappy hep merak etmişimdir deniz baykal şu antalyada açılıp 3 saat açıkta yüzüyor bizde bi yapalım mı acaba diye.sonradan anladımki pekte akıllıca değil kendimi levreklik isparoz gibi hissettimHappy tam yemlik tamHappy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi