Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sualtı fotoğraf denemelerim 2
Yeniden merhaba,

Bu seferki palaşımımda kendim de yer alıyorum, balıklar ve ben Wink

Burada diğer balıklara ek olarak kefaller de var, ben kefalleri su içinde izlemeyi çok severim, şekil itibariyle çok güzel balıklardır. Suda yüzüşleri köpekbalıklarını andırır..

İyi seyirler..

bir tutkudur balık tutmak..
Bul
AlkisAlkisAlkis
tesekkurler Berkan..
6. foto avatar olur
ilk raporunda da fotonun birinde ip vardi,burada da 8. fotoda var..tekne ilemisin..kancanin ipimi o
devamini bekliyoruzSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
berkan güzel kareler
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkis
tesekkurler Berkan..
6. foto avatar olur
ilk raporunda da fotonun birinde ip vardi,burada da 8. fotoda var..tekne ilemisin..kancanin ipimi o
devamini bekliyoruzSeerf

Teşekkürler Berkan.Güzel görüntüler.Alkis
Faruk önceki konuda da sanki misina gördüm gibi.Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Teşekürler, teknem ile dalış için koylara giderim evet, bu görüntüleri de büyük ağız koyunda yakaladım. İp benim teknenin çapa ipi doğru, ama misina yok, misinayı nerde gördünüz ben göremedim.
Bul
berkan hakikaten güzel görüntüler kaydetmişsin tebrikler ama su derinliği fazla değil sanıyorum ki görüntünde bunu yansıtıyor teşekkürler yenilerini bekleriz.Alkis
Bul
Hüseyin abi teşekkür ederim. Derinlik fazla değil doğru, çünkü dijital fotoğraf makinesini sugeçirmez kılıf içine koyarak çekim yaptım ve kıfın su geçirmezlik garantisi 5 metreye kadardı. Gerçi ben 7-8 metreye kadar indim onunla bir keresinde ama korktum içine su alacak diye ve bir daha da yapmadım. Bir de çok derinlerde ışık daha az olduğu için profesyonel olmayan makinelerle çok net görüntüler yakalanamıyor. Kaliteli bir sualtı makinesi alır almaz daha derinlerde gizemli görüntüler yakalamayı deniycem Seerf
Bul
xfisher yazdı:Hüseyin abi teşekkür ederim. Derinlik fazla değil doğru, çünkü dijital fotoğraf makinesini sugeçirmez kılıf içine koyarak çekim yaptım ve kıfın su geçirmezlik garantisi 5 metreye kadardı. Gerçi ben 7-8 metreye kadar indim onunla bir keresinde ama korktum içine su alacak diye ve bir daha da yapmadım. Bir de çok derinlerde ışık daha az olduğu için profesyonel olmayan makinelerle çok net görüntüler yakalanamıyor. Kaliteli bir sualtı makinesi alır almaz daha derinlerde gizemli görüntüler yakalamayı deniycem Seerf

garantiyi 5 metreye veriyorsa 5 ten sonra su almaz ama basınçtan patlayabilir ona dikkat etmen lazım.görüntüler harika teşekkürler.Alkis
Bul
Görüntüler harika devamını bekliyoruz Smile Alkis Gulumse
Bul
Çok başarılı.. Bu da ayrı zevk olsa gerek.... Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mikonostan sualtı manzaraları.. xfisher 24 3,593 13-09-2013, 16:42
Son Yorum: xfisher
  Sualtı fotoğraf denemelerim 1 xfisher 46 5,163 19-10-2011, 20:38
Son Yorum: Zıpkıncı
  Üyelerimiz Fotoğraf Albümü SerenaY66 157 30,832 04-08-2011, 01:29