Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sakarya da nerede?
Arkadaşlar 7 temmuz-27 temmuz arasında sakarya üniversitesi merkez kampüste stajda olacağım.Boş zamanlarımda vede hafta sonları orda balığa gitmek istiyorum..

Acaba nelere ve nasıl gidebilirim??

Kampüsten sapanca gölü çok güzel görünüyor,sanki yürüyerek gidilebilirmiş gibiSmile..mümkün değil dimi?

Birde arkadaşlar mollaköy göletlerinden bahsediyorlar..adapazarından daha yakın ve uygun olur,minibüsle gidip gelmek kolay diye..

Ben büyük ihtimal kampüste yurtta kalırım...

sizin fikirleriniz nelerdir?
Bul
Vallaha hiç bir fikrim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır
Bul
Tatlı su avını seviyorsanız mollaköy göletlerine gidin ben de bir kere gidebildim,turna çıkıyor ama atçek ile balık alamadık genelde gölet yakınındaki yemcilerde satılan canlı yem ile alınıyor balık.
Bul
Stajında başarılar dilerim. Bu işi ciddiye almanı tavsiye ederim. Av içinde bol şanslar
Bul
ama dikkat bi ara hatırlarsınız piranhada çıkmıştı.
Bul
memo yazdı:Tatlı su avını seviyorsanız mollaköy göletlerine gidin ben de bir kere gidebildim,turna çıkıyor ama atçek ile balık alamadık genelde gölet yakınındaki yemcilerde satılan canlı yem ile alınıyor balık.

Zaten tatlı su için aldım oltayı falan..özellikle sazan için..mollaköyde sazan,kızılkanat,turna çıkıyormuş..yani sazandamı çekemediniz siz?

Ne arar ya pirana bizim ülkede Big Grin..reklamdır o Big Grin
Bul
sirkülere dikkat bilal Smile
Bul
levrekci yazdı:sirkülere dikkat bilal Smile
neresine Smile

temmuzda gitcem,başka ne vardıSmile
Bul
bilal78 yazdı:
memo yazdı:Tatlı su avını seviyorsanız mollaköy göletlerine gidin ben de bir kere gidebildim,turna çıkıyor ama atçek ile balık alamadık genelde gölet yakınındaki yemcilerde satılan canlı yem ile alınıyor balık.

Zaten tatlı su için aldım oltayı falan..özellikle sazan için..mollaköyde  sazan,kızılkanat,turna çıkıyormuş..yani sazandamı çekemediniz siz?

cidden haberin yokmu.5 ay önce falan 2 tane yakaladılar.
ama bizim sularda olmaz.oraya biri atmıştır diye muhabbetimizde oldu.
Bul
serenay66 yazdı:
bilal78 yazdı:

Zaten tatlı su için aldım oltayı falan..özellikle sazan için..mollaköyde sazan,kızılkanat,turna çıkıyormuş..yani sazandamı çekemediniz siz?

cidden haberin yokmu.5 ay önce falan 2 tane yakaladılar.
ama bizim sularda olmaz.oraya biri atmıştır diye muhabbetimizde oldu.
ben 1 hafta olmadı üye olalıSmile

ama haberlerde görmüştüm,sanki sapanca gölü gibi hatırlıyorum..bencede birisi atmıştır...pirana olsa orda balık kalırmı ya???
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Istanbul ve cevresinde tatli su baligi nerede avlanabilirim ? hamsi58 11 2,175 10-04-2012, 15:25
Son Yorum: rusan
  Sakarya civarı balık tutacak yer bakıyoruz iy26 2 1,779 22-07-2006, 16:05
Son Yorum: AtarAtmazKökte
  RE: Sakarya civarı balık tutacak yer bakıyoruz AtarAtmazKökte 0 1,188 22-07-2006, 16:04
  Sakarya ya balık tutmaya gideceğiz iy26 2 2,522 22-07-2006, 15:59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi