selam arkadaşlar benim bir önerim olacak resim yüklerken resimlerin üstüne bizim sitenin adını yazsak iyi olurmu sebebi bazı sitelerde yapmışlar hiç olmzsa alıntı olsa bile bizim siteden alındığı belli olur benim fikrim.
örnek resim.
yazılış doğrumu...
ikinci resim yazılışı doğrudur.
Forumumuzun ismini tabiki kullanabiliriz Fikret.Kullanan arkadaşlarımız da var.Ben videolarımda hep forumumuzun ismini ve logosunu kullanıyorum.Ama senin verdiğin örnekte amatör balıkçı forum yazıyor.İçeriğimizin aynı olduğu tüm forumlar amatör balıkçı forumu diye geçiyor zaten. ''amatorbalikci.net'' veya ''www.amatorbalikci.net'' şeklinde yazarsak bize özel olur..
Lakerda yazdı:Forumumuzun ismini tabiki kullanabiliriz Fikret.Kullanan arkadaşlarımız da var.Ben videolarımda hep forumumuzun ismini ve logosunu kullanıyorum.Ama senin verdiğin örnekte amatör balıkçı forum yazıyor.İçeriğimizin aynı olduğu tüm forumlar amatör balıkçı forumu diye geçiyor zaten. ''amatorbalikci.net'' veya ''www.amatorbalikci.net'' şeklinde yazarsak bize özel olur..
Katılıyorum ve emeğin saygı görmesi için destekliyorum
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]
Lakerda yazdı:Forumumuzun ismini tabiki kullanabiliriz Fikret.Kullanan arkadaşlarımız da var.Ben videolarımda hep forumumuzun ismini ve logosunu kullanıyorum.Ama senin verdiğin örnekte amatör balıkçı forum yazıyor.İçeriğimizin aynı olduğu tüm forumlar amatör balıkçı forumu diye geçiyor zaten. ''amatorbalikci.net'' veya ''www.amatorbalikci.net'' şeklinde yazarsak bize özel olur..
Ancak yazılacak link adresi tam resim üzerine(ortasına) olmasına dikkat edilmesi gerekir. Çok üstte ve altta olan yazılar kesilebilir.Hatta kesiyorlar.)