01-09-2011, 16:49
ufuktan26 yazdı:Allah sizlere uzun ömürler versin Yalçınım
Teşekkürler hocam.

Baba tarafının kırıntıları.
|
01-09-2011, 16:49
ufuktan26 yazdı:Allah sizlere uzun ömürler versin Yalçınım Teşekkürler hocam. ![]()
01-09-2011, 18:37
yycolak yazdı:Amca oğulları şekerim. öyle desene yok baba tarafın kalıntılarıymış bak şimdi oldu. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
01-09-2011, 19:41
bucalıfikret yazdı:öyle desene yok baba tarafın kalıntılarıymış bak şimdi oldu. Seni okutan profesörün allah canını almasın.Daha okumayı sökememişsin. ![]()
02-09-2011, 00:30
beyler ben bu bilgisayarı tam olarak öğrenemiceğim galiba durmadan bir şeyleri kaçırıyorum nasıl diyecek olursanız kızım telefon etti baba bize yemeğe gelin yemeğimizi yeyip hemen çıkalım (neden?) bizim burada sokak düğünü var gürültüsüne dayanamam yemeği yer yemez çıkarız diye anlaştık benim bilgisayarda hoşuma gitmeyen bir şeyler oluyor canımı sıkıyor.kızım telefon ettiğinde bilgisayarımı uçurup tekrar kurmuştum birkaç problemi kalmıştı onları tamamlıyayıp hatta birkaçını bırakıp evden çıktık uzatmıyayım temek biraz gecikti düğünde başladımı. çıkarsak düğünün içinden geçmemiz gerekiyor, düğün sahibi damadımın yakın arkadaşı gelde çık dışarıya saat 23.00çe kadar evin içinde esir olduk o gürültüyüde doya,doya tattık saat 23.10 kızımın evinden çıkıp 23.20 de eve geldim tabi hemen bilgisayarı açtım hem eksikleri tamamlıyayım diye hemde kimler varmış bir bakayım sitede sizler buna yoklama diyorsunuz ben daha acemiyim bir yoluyayım dedim siteyi açtım yukarıya kaldırdım orhan ekmekçi ona tıkladım karşıma üç silahşör gibi yalçının dükkanında çekilmiş bir üçlü yazı şöyle (bizden başka kimse kalmadı)kendi kendime şunu sormak içimden geldi (ben birşeyleri kaçırıyorum galiba) ama 11 eylülde bu kaçırdıklarımı telafi edeceğimi umuyorum.bir 11 eylül ile bu olumu sanmam çünkü isimleri aklımda tutamam rakamlar derseniz biraz durmanız gerekir çünkü rakamlara karşı alerjim var kendimi o rakkama tam olarak verirsem ölünceyekadar aklımdan çıkmaz bir üçlü resim bana neler yazdıttı şu anda saat 24.15 yani 00.15 artık günlerden cuma ve bukadar şeyi yazmama neden olan canımı sıkan bir olay yaş artık 66 13 yaşımdan bu yana alkol kullanıyorum bu güne kadar kandillerde, ramazanda ve ramazan bayramının bitimine kadar içmedim. dedik ya eve şu saatte geldik ilk işim kiloluğu yarımdan biraz yukarıda bırakmıştım. biraz beyaz beynir yanında kaşık kavunu hiç bir zaman evden eksik etmediğim çerez özellikle leblebi tabi tuzlu saat00.25 ikk duble bitti ikincisi biraz sonra şimdi mola bekleyin.......... saat00.28 ikincisi doldu hala kimseden alo biz buradayız diyen yok dedik ya şu bilgisayarı inşallah birazıcık öğraneceğim döneyim bakayım şu anda bağlı olanlar varmı nasıl yapılacağınıda bilmiyorum ama inşallah beceririm yalçın bey nasıl buldun eserimi sitedeki herkezi öpüyorum sanslarınız açık kısmetleriniz bol yuvalarınızda huzur,mutluluk sizlerin olsun 100gramını da bana bırakın esen kalın
02-09-2011, 00:46
ALLAH hepinize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
![]() ![]() Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası...... ![]()
02-09-2011, 01:58
hus213 yazdı:beyler ben bu bilgisayarı tam olarak öğrenemiceğim galiba durmadan bir şeyleri kaçırıyorum nasıl diyecek olursanız kızım telefon etti baba bize yemeğe gelin yemeğimizi yeyip hemen çıkalım (neden?) bizim burada sokak düğünü var gürültüsüne dayanamam yemeği yer yemez çıkarız diye anlaştık benim bilgisayarda hoşuma gitmeyen bir şeyler oluyor canımı sıkıyor.kızım telefon ettiğinde bilgisayarımı uçurup tekrar kurmuştum birkaç problemi kalmıştı onları tamamlıyayıp hatta birkaçını bırakıp evden çıktık uzatmıyayım temek biraz gecikti düğünde başladımı. çıkarsak düğünün içinden geçmemiz gerekiyor, düğün sahibi damadımın yakın arkadaşı gelde çık dışarıya saat 23.00çe kadar evin içinde esir olduk o gürültüyüde doya,doya tattık saat 23.10 kızımın evinden çıkıp 23.20 de eve geldim tabi hemen bilgisayarı açtım hem eksikleri tamamlıyayım diye hemde kimler varmış bir bakayım sitede sizler buna yoklama diyorsunuz ben daha acemiyim bir yoluyayım dedim siteyi açtım yukarıya kaldırdım orhan ekmekçi ona tıkladım karşıma üç silahşör gibi yalçının dükkanında çekilmiş bir üçlü yazı şöyle (bizden başka kimse kalmadı)kendi kendime şunu sormak içimden geldi (ben birşeyleri kaçırıyorum galiba) ama 11 eylülde bu kaçırdıklarımı telafi edeceğimi umuyorum.bir 11 eylül ile bu olumu sanmam çünkü isimleri aklımda tutamam rakamlar derseniz biraz durmanız gerekir çünkü rakamlara karşı alerjim var kendimi o rakkama tam olarak verirsem ölünceyekadar aklımdan çıkmaz bir üçlü resim bana neler yazdıttı şu anda saat 24.15 yani 00.15 artık günlerden cuma ve bukadar şeyi yazmama neden olan canımı sıkan bir olay yaş artık 66 13 yaşımdan bu yana alkol kullanıyorum bu güne kadar kandillerde, ramazanda ve ramazan bayramının bitimine kadar içmedim. dedik ya eve şu saatte geldik ilk işim kiloluğu yarımdan biraz yukarıda bırakmıştım. biraz beyaz beynir yanında kaşık kavunu hiç bir zaman evden eksik etmediğim çerez özellikle leblebi tabi tuzlu saat00.25 ikk duble bitti ikincisi biraz sonra şimdi mola bekleyin.......... saat00.28 ikincisi doldu hala kimseden alo biz buradayız diyen yok dedik ya şu bilgisayarı inşallah birazıcık öğraneceğim döneyim bakayım şu anda bağlı olanlar varmı nasıl yapılacağınıda bilmiyorum ama inşallah beceririm yalçın bey nasıl buldun eserimi sitedeki herkezi öpüyorum sanslarınız açık kısmetleriniz bol yuvalarınızda huzur,mutluluk sizlerin olsun 100gramını da bana bırakın esen kalın hüseyin abim mesajını okurken yeğenim aradı amca çok kötüyüm beni acile götürürmüsün nedemek iki elim kanda olsa götürmezmiyin benim biricik kardeşimin emaneti acile gittik iğne yaptılar biraz bekledilkten sonra taburcu ettiler ilaclarını aldım şu handa evdeyiz yeğenim evde şükürler olsun birşeyi yokmuş ve senin mesajını okumaya başladım bende 70 lik götürdüm iki duple kalmıştır şişede ![]() ![]() ![]()
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
02-09-2011, 02:01
yycolak yazdı:Seni okutan profesörün allah canını almasın.Daha okumayı sökememişsin. ya kardeşim a kalıntı a kırıntı ne var bunda anlamanlazım arife tarif gerkmez. ![]() ![]() ![]() ![]()
02-09-2011, 12:35
Hüseyin abicim,sen dolmuşsun yahu.11 eylül milad olacak galiba sana.Gelde stresini boşalt denizlerin serin sularına.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|