Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk pazar....
bucalıfikret yazdı:yok kardeş ercan abim gelirim dedimmi gelir.AlkisAlkis

Her halde şekerim.Wink
Bul
Listede değişiklik var Hus213 abimiz 2 misafiri 7 misafir olarak değiştirdi.Alkis
Bul
Az kaldı sayılır son duruma bir bakalım.Hi
Bul
bir hafta kaldı hazırlıklarımızı yapalım. kesin liste önümüzdeki birkaç gün içinde kesinleşir gibi .ben kesin geliyorum listedeki yerimi sağlamlaştırayım tekne kaç kişilik belki başka illerdende gelenler olur tadından yenmez vallaGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:bir hafta kaldı hazırlıklarımızı yapalım. kesin liste önümüzdeki birkaç gün içinde kesinleşir gibi .ben kesin geliyorum listedeki yerimi sağlamlaştırayım tekne kaç kişilik belki başka illerdende gelenler olur tadından yenmez vallaGulumse

40 kişiye kadar yolu var Bahriyelim.Sen kaç kişi geleceksin.Wink
Bul
bakalım nasip işler açılıyor gibi.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:40 kişiye kadar yolu var Bahriyelim.Sen kaç kişi geleceksin.Wink

ben şimdilik tek gibi abi. bakalım artık kısmet. benide götür diyen olursa kapıp getiririm.duruma göre cumartesi akşamdan yanına gelebilirimGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:ben şimdilik tek gibi abi. bakalım artık kısmet. benide götür diyen olursa kapıp getiririm.duruma göre cumartesi akşamdan yanına gelebilirimGulumse

Nasıl istersen Bahriyelim.76
Bul
bahriyeli yazdı:ben şimdilik tek gibi abi. bakalım artık kısmet. benide götür diyen olursa kapıp getiririm.duruma göre cumartesi akşamdan yanına gelebilirimGulumse

ismail gec kalma sabah suyunu maydonos'ta atarsın.Happy76
Bul
Fikocum sağ olsun konuyu iyice sulandırdı.
Haftaya bu gün gidilecek kısmetse abiler.Listeyi olgunlaştırıp,söz verdiğimiz insanlara teyyit etmemiz gerekiyor.En az 20 kişi olmalıyız.Rica etsem bu gün yarın gibi ilgilenebilirmisiniz.76Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11 Eylül pazar. yycolak 59 7,372 09-09-2011, 16:18
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi