26-08-2011, 23:40
bucalıfikret yazdı:abi patron değilmiydin sen .
Ben işlerin başında olmayınca özellikle Bld. Bşknları bozuluyorlar. Seni görmemiz lazım deyip duruyorlar
![76 76](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/76.gif)
İlk pazar....
|
26-08-2011, 23:40
bucalıfikret yazdı:abi patron değilmiydin sen . Ben işlerin başında olmayınca özellikle Bld. Bşknları bozuluyorlar. Seni görmemiz lazım deyip duruyorlar ![]()
26-08-2011, 23:44
(Son Düzenleme: 26-08-2011, 23:46, Düzenleyen: bucalıfikret.)
ALTAYLI yazdı:Ben işlerin başında olmayınca özellikle Bld. Bşknları bozuluyorlar. Seni görmemiz lazım deyip duruyorlar evet abi haklısın insanlar birkere birilerine alıştımı bırakmıyorlar ufak işte olsa mutlaka o kişiyi görmek istiyorlar. ![]() ![]() bizde alıştık senin tatlı güler yüzüne nolcak şimdi. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
26-08-2011, 23:47
Hayırdır muhabbet koyu ama Ercan abimde kayış vaziyetleri sezer gibiyim.Gelmiyorum diyecek gibi yazışmışsınız.Valla olmaz bu saatten sonra Ercan abi.O gün ne yaparsın bilmem.
26-08-2011, 23:49
yycolak yazdı:Hayırdır muhabbet koyu ama Ercan abimde kayış vaziyetleri sezer gibiyim.Gelmiyorum diyecek gibi yazışmışsınız.Valla olmaz bu saatten sonra Ercan abi.O gün ne yaparsın bilmem. yok kardeş ercan abim gelirim dedimmi gelir. ![]() ![]()
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları bucalıfikret yazdı:yok kardeş ercan abim gelirim dedimmi gelir. Bencede..... ![]()
26-08-2011, 23:54
yycolak yazdı:Becede..... ne o kardeş alfabeyimi ezberliyorsun başına A koymayı unutmuşun. ![]() ![]() ![]()
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
27-08-2011, 00:03
bucalıfikret yazdı:ne o kardeş alfabeyimi ezberliyorsun Arada olur şekerim ben ilk okulu 8 yılda bitirdim. ![]()
27-08-2011, 13:14
yycolak yazdı:Hayırdır muhabbet koyu ama Ercan abimde kayış vaziyetleri sezer gibiyim.Gelmiyorum diyecek gibi yazışmışsınız.Valla olmaz bu saatten sonra Ercan abi.O gün ne yaparsın bilmem. yalçın okuduğum yazılara göre belge gerkirse getireceğim kişilerin bazılarının belgeleri yok sanırım inşallah problem olmaz öyle ya ta izmirden özdereye gelecekler belgeniz yoksa çıkamazsınız denilmez inşallah beni bu konuda hemen bilgilendirirsen memmnun olurum
27-08-2011, 13:46
hus213 yazdı:yalçın okuduğum yazılara göre belge gerkirse getireceğim kişilerin bazılarının belgeleri yok sanırım inşallah problem olmaz öyle ya ta izmirden özdereye gelecekler belgeniz yoksa çıkamazsınız denilmez inşallah beni bu konuda hemen bilgilendirirsen memmnun olurum Bu gezi teknesi Hüseyin abicim.Belge gerekmiyor.Ama belgesiz amatör kaldımı hala. ![]()
27-08-2011, 15:21
bucalıfikret yazdı:yok kardeş ercan abim gelirim dedimmi gelir.Tabiiki canım ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
11 Eylül pazar. | yycolak | 59 | 7,372 |
09-09-2011, 16:18 Son Yorum: yycolak |