Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Dr.Güner yazdı:sağolun,sizede rasgele
bu sene tam tersi oluyor gibi,geçen sene sizde vardı bizde yoktu,RASGELE
sağolun Ercan bey,sardalya denemedim,çabuk dağılmazmı?
Hocam bence denemelisin taze sardalya dağılmaz ve ciddi balık toparlar. Hayvan ayrılmıyor ve o kargaşada oldukça yakışıklılar saldırabiliyor.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
çok cömertsin hocam dil balığı değil inşallah abilerini kalkan balıklarını tutarsın hocam
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Güner abi aylardan ağustos, bizim buralarda bu aylarda mırmırın esamesi okunmaz. Çok güzel mırmırlar almışsınız, tebrikler... Avlandığınız derinlik ne kadar ?
Demek mavi yengeç oralarda da var. Sen burda kocakumu göreceksin, ben gitmedim ama, dediklerine göre uzun bir süreden beri mavi yengeç yüzünden rahatlıkla kıyıdan av yapamıyorlar. Oralardamavi yengeç daha önce de var mıydı ?
Sardalyanın yem olarak kullanılması yazılmış. Mırmır avında kullanan var mı peki sardalyayı ?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 16
Konuları: 1
Mırmır ve dil balığı ikiside aranılan balıklar ve sizler güzel bir ava imza atmışsınız
Tebrik ederim
İğneleriniz keskin olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
CEM ÇELİKER İZMİR - 1975
0 533 571 01 89
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
cranium yazdı:Güner abi aylardan ağustos, bizim buralarda bu aylarda mırmırın esamesi okunmaz. Çok güzel mırmırlar almışsınız, tebrikler... Avlandığınız derinlik ne kadar ?
Demek mavi yengeç oralarda da var. Sen burda kocakumu göreceksin, ben gitmedim ama, dediklerine göre uzun bir süreden beri mavi yengeç yüzünden rahatlıkla kıyıdan av yapamıyorlar. Oralardamavi yengeç daha önce de var mıydı ?
Sardalyanın yem olarak kullanılması yazılmış. Mırmır avında kullanan var mı peki sardalyayı ?
kıyıdan 250-300m içerideyiz,su derinliği 1.8-2m.Mavi yengeç belası üç yıldır var,agustos ayı sonuna kadar yumurtlama zamanı imiş,daha sonra kayboluyorlar.Sardalya kullananı,görmedim,burada sadece iki alternatif var
ülüna veya mamun
KALAMAR yazdı:Mırmır ve dil balığı ikiside aranılan balıklar ve sizler güzel bir ava imza atmışsınız
Tebrik ederim
İğneleriniz keskin olsun
teşekkür ederim,sizede rasgele
Uzun_ahmet yazdı:Sayın doktorum tebrikler güzel bir avcılık olmuş kutluyorum..
sağolun sizede rasgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Güner abi bereketli olsun.
Gene mırmır şov olmuş. Dillerde çok harika olur.
Afiyetle, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...