Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paşalar geldi
Selam dostlar.. Asker arkadaşım izmire iş gereği gelmişti beni aradı görüşelim dedik dün sabah güzelbahçede kahvaltı yaptık kaldığı otelde güzelbahçedeydi askerlik anılarımızı canlandırdık.Askerde bile balık tutmuştuk onunla ama sivilde malesef olta atamadık beraber diye iç yandık. Oda hızlı balıkçıydı ee nede olsa laz uşağı. Tabi deniz kıyısında kahvaltı olunca aklımızdan bir mini organizasyon hazırlayıverdik. Ben işten izini patlattım ve evin yolunu tuttum.. Oltalarımı hazırladım hanımı ve kızımı annemlere bıraktım ve doğru güzelbahçeye hava kararmaya başlamıştı ısparoz tutmaya çalışıyorduk 3 saat uğraştık ısparoza nafile balık yoktu .. hava 5-7 poyraz çok sert. Elimizde yem balığı yok. Atladık arabaya liman içine girdik orada ısparoz vardı 7-8 tane yakaladık ve avlağımıza geri döndük. En son bu avlakta 4 yıl önce avlanmıştım. Sağlam levrek verdiği oluyordu zaman zaman işte o zaman bu akşam olurmuydu diye düşüncelere dalıyorduk kardeşimle.Oltalarımız sudaydı ziller üstünde arada ısparozlar hareketleniyor zilleri suya alıyordu tabi bizde heyecandan zıplıyorduk.saat 3:00 ü gösterdiğinde kardeşime tehlikeli saatler geldi dememle zilin havada uçtuğunu gördüm koştum misinayı elime aldım balık ısparozu yutmuştu tasmaladım ve balığı zorlamadan çıkardım 2 kilo civarı bir levrekti keyfimiz yerine gelmişti. Aradan 1 saat geçti zil yerde sürüyerek suya gitti ısparoz korkmuştu bişeyden dedim ve misinayı elime aldım. Misina elimdeyken balık bir saldırdı of ki ne saldırız sanki insan çekti ilk anda. 1 metre kadar yol verdikten sonra tasmaladım.. bu biraz babacandı az uğraştırdı. Yanımızda kepçe olmamasıda şanssızlıktı ama misinam sağlam çok güveniyordum balığı sudan kaldırdım ve karaya aldım Kardeşimin nasibi varmış memlekete koca levreklerle dönecekti.Sabah işte olacağımdan artık toparlanma zamanı gelmişti balıkları alıp iş yerime geldim. Güzel bir strafor ayarladım balıkları buza gömdüm ve arkadaşıma verdim. Tabi bizede hatıra fotoları kaldı. Daha iyileri güzel insanlara gelsin.rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Barış bereketli olsun levreklerin maaşallahı var.Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Ne yaptın be şekerim yine.Maşallah maşallah.Bereketli olsun.Size asker arkadaşım diyebilirmiyim abiiiiiiiiii...SiyirdimAlkis
Bul
maşallah abi kokunu alıyo bu hayvanlar senın Siyirdim bizim iş ne oldu abi SiyirdimSiyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Barış harika av olmuş,çıta her hafta yükseliyorAlkis
Bul
muhteşem balıklar...tam olarak takımı anlatabilirmisin kardeşim..ispari ufak olması gerekiyor sanırım..bende deneyeceğim hiç denemedim çünki,ispari çok var ama el kadar çok ufak ileryalar gördüm teknelerin arasında işaret parmağı kadar,tam yemlik onlarla deneyeceğim...sen bana takımı tarifle yeter..tebrikler kardeşim..AlkisSeerf
Seerf
Bul
levreklerin masallahi var hayirli olsun
Bul
Hay maşallah be kardeşim. Elinize sağlık ne güzel görünüyor levrekler.

Avlarınız daim olsun

Alkis
Bul
ne diyeyim barış maşallahın var haa birde helal var tebrikler,her zamanki gibi avcılığını göstermişsin.Alkis
Bul
Maşallah maşallah levrekler harika bereketli olsun...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanlar geldi balıkcı uğur 51 7,878 15-06-2016, 13:44
Son Yorum: rusan
  marya geldi yalova tatar 12 2,187 12-12-2014, 16:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Son paşalar Cihan Deniz 26 4,368 26-11-2013, 10:10
Son Yorum: Cihan Deniz
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,017 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  24-09-2012 granyozlar geldi. bucalı 62 6,538 30-09-2012, 10:58
Son Yorum: Krizoberill
  sitemizden çok değerli abilerim sarosa ziyaretimize geldi FreeSouL 52 7,600 26-08-2008, 08:51
Son Yorum: orfoz17
  yeni geldi bunlar  canlııı ::):):) tomy77 27 4,439 12-09-2007, 21:34
Son Yorum: ANTALYALI07
  Çinekop Geldi...... ALİCO 4 2,031 09-11-2006, 14:11
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi