Cuma akşamı saat 17.00 mesai bitimi hemen yola çıkıyorum.Hedef yine her hafta sonu gibi Enez.Amaç aile ile hafta sonunu geçirmek ve tabiki kurtları dökmek.Cumartesi öğleye doğru poyraz şiddetleniyor,moraller bozuluyor.akşama doğru biraz yatar ümidiyle hazırlıklar yapılıyor.Saat 19.30 da meramıza doğru yola çıkıyoruz,vardığımızda hava yatar gibi,keyifli balıkçılık yapacak gibi.Saat 8.30 da oltalarımız suda avı bekliyor,ilk vuruşlar geliyor,ilk iki balık ufak,denize iade ediliyor derken iri balıklar gelmeye başlıyor,keyifimizde gelmeye başlıyor.Saat 22.00 den sonra ara ara dil balığı çıkmaya başlıyor,ayrı bir keyf katıyor.Saat 00.20 den sonra vuruşlar seyrekleşiyor,bizde zaten kurtları dökmüş bulunuyoruz,avımızı sonlandırıp dönüşe geçiyoruz.
HEPİNİZE DAHA BOLLARINA RASGELE
sağol Yalçın,merak ediyorum,sen ava çıkamıyormusun?
Bu günlerde kızın rahatsızlığı keyfimizi kaçırdı Günercim.Ondan öncede dükkanın işleri meşgul ediyordu.Gerçi bahane çok .Birde balık durumu var;profesyoneller bile mutlu değiller.İnşallah balık çoğalsın o zaman her gün peşine düşeceğim.
[quote=orhanekmekci]Burada boru kurdu dil balığının en sevdiği yem,kore kurduda aynı sayılır.[/QUOTE
bizim Enezde pek fazla seçeneğimiz yok,İzmire imreniyorum,aynı Yunanistan gibi çok yem seçeneğiniz var