17-08-2011, 15:09
P2 - 13 Ağustos 2011, Cumartesi
Parakete 2
1 - Av yeri : İmaret
2 - Hava : Sakin
3 - Takım : 2 adet 150 kancalık parekete. Kancalar, Mustad Ref:2315S No.16.
4 - Yem : Mamun
5 - Tekne ile
Bizim buralarda, bugünlerde oltada pek verim yok, gerçi beklenmiyor da.
Aylardan ağustos, ne öyle aman aman sirti duyuluyor ne de çapari. En güzeli parakete.
Saat 23.30. İmaret Limanı. Akşamüzeri mamun ile yemlediğimiz paraketeleri attık. İçimde pek umut yok ama hadi hayırlısı. İftarlık balık çıksın yeter diyeceğim. Çok uzun zaman oldu balık yemeyeli.
Sahurdan sonra yatmadım, ortalığın aydınlanmasını bekledim.. Güneşin doğması 6yı geçiyor. Dolunayın olduğu günlerdeyiz. Hava çok güzel. Sabah batıda ay, doğuda güneş. Günün ağarması keyiflendiriyor beni.
Saat 06.00 Pazar. Limadan hareket edip doğru paraketenin başına. İki sargos ardı ardına geliyor. Bir süre boş çektikten sonra yine başlıyor balıklar. Keyifler yerinde. Pareketeyi toplamayı bitiriyoruz. Şimdi sıra fotoğraflarda...
Herekese büyük, bol ve bereketli avlar dilerim.
Saygılarımla,
Serkan Hüseyin, Ağustos 2011
Parakete 2
1 - Av yeri : İmaret
2 - Hava : Sakin
3 - Takım : 2 adet 150 kancalık parekete. Kancalar, Mustad Ref:2315S No.16.
4 - Yem : Mamun
5 - Tekne ile
Bizim buralarda, bugünlerde oltada pek verim yok, gerçi beklenmiyor da.
Aylardan ağustos, ne öyle aman aman sirti duyuluyor ne de çapari. En güzeli parakete.
Saat 23.30. İmaret Limanı. Akşamüzeri mamun ile yemlediğimiz paraketeleri attık. İçimde pek umut yok ama hadi hayırlısı. İftarlık balık çıksın yeter diyeceğim. Çok uzun zaman oldu balık yemeyeli.
Sahurdan sonra yatmadım, ortalığın aydınlanmasını bekledim.. Güneşin doğması 6yı geçiyor. Dolunayın olduğu günlerdeyiz. Hava çok güzel. Sabah batıda ay, doğuda güneş. Günün ağarması keyiflendiriyor beni.
Saat 06.00 Pazar. Limadan hareket edip doğru paraketenin başına. İki sargos ardı ardına geliyor. Bir süre boş çektikten sonra yine başlıyor balıklar. Keyifler yerinde. Pareketeyi toplamayı bitiriyoruz. Şimdi sıra fotoğraflarda...
Herekese büyük, bol ve bereketli avlar dilerim.
Saygılarımla,
Serkan Hüseyin, Ağustos 2011
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...