Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
içtentakma dizel motor
LeVrEkCi yazdı:ya fikret abi senede 1 ay tatil için değmez dizele,sen al bi 4 zamanlı 6 hp motor 26 kg tek elle kaldırabiliyorsun.dizel kışın paslanacak,pata pata ses yapacak iş değil yani.
Bencede 5'lik bile idare eder senin Cigoyu
Bul
Dizeli ekonomik olduğu için seçti.Sesi de olmasa Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ALTAYLI yazdı:Öyle desene be abicim ben cigoya değil Fiko'ya takılacak sandımdı. Aldınmı intikamınıAffetHappy

HappyAlkisBoboAlkisSiyirdimAlkis
Bul
yycolak yazdı:HappyAlkisBoboAlkisSiyirdimAlkis

kardeş çok mutlu gördüm seni hayırdırHadiordan
Bul
ALTAYLI yazdı:Öyle desene be abicim ben cigoya değil Fiko'ya takılacak sandımdı. Aldınmı intikamınıAffetHappy

aşkolsun ercan abi sen bendenyana deiğlmiydin.Siyirdim
Bul
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim dizelin avantajı benzine göre çok farklı bir depo mazot bana bir ay yeter işte o sese hastayım arabım pat patpat birde pancar motoru olacakki deyme keyfine ve sesine mariner 15 hp motoru satabilirsem kesin içten takma moturu alırım ...
Bul
fikret abi 6 hp 4 zamanlı mercury ile 12 lt benzini koyuyorum dön dolaş bitiremiyorum 4 zamanlı ufak motorlar çok ekonomikler,mesela bizde 9.9 da vardı 6 da 9.9 4 zamanlı bile 6 ya göre baya fazla yakıyordu.haa olursun prof balıkçı hergün denizde olursun o zaman başka işte.araba misali yılda 20000 km yaparsan dizel alacaksın 10000 yapıyorsan hiç gerek yok Gulumseyinede sen bilirsin tabii,nacizane fikrimi paylaştım.Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeş çok mutlu gördüm seni hayırdırHadiordan

Bir mutluluğu çokmu gördün bana şekerim.Sen hep mutlu ol inşallah.Affet
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi 6 hp 4 zamanlı mercury ile 12 lt benzini koyuyorum dön dolaş bitiremiyorum 4 zamanlı ufak motorlar çok ekonomikler,mesela bizde 9.9 da vardı 6 da 9.9 4 zamanlı bile 6 ya göre baya fazla yakıyordu.haa olursun prof balıkçı hergün denizde olursun o zaman başka işte.araba misali yılda 20000 km yaparsan dizel alacaksın 10000 yapıyorsan hiç gerek yok Gulumseyinede sen bilirsin tabii,nacizane fikrimi paylaştım.Gulumse
nihat haklısın katılıyorum bir ay tatilim var fakat hergün denize açılıyorum iki sezonda amorti yaparım..
yycolak yazdı:Bir mutluluğu çokmu gördün bana şekerim.Sen hep mutlu ol inşallah.Affet

ne haddime kardeşim seni mutlu görmek bana yeter.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat haklısın katılıyorum bir ay tatilim var fakat hergün denize açılıyorum iki sezonda amorti yaparım..

ne haddime kardeşim seni mutlu görmek bana yeter.Alkis

Eyvallah şekerim.76...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi