Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nikon coolpix fotoğraf makinası
Arkadaşlar profosyonel makina alacağımdan dolayı satılıktır... Bütün aksesuarları mevcuttur...Tertemiz bir makinadır...Kesinlikle sorunu yoktur hertürlü kefilim...Aklınıza gelen herşeyi vardır...Orjinal pillerden şarj cihazına kadar herşeyi ilk alındığı gibidir...Fiyat:150 TL...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Satanda alanda hayrını görsün..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
alana ve satana hayırlı olsun.Özelliklerini ben internetten gördüm.Güzel makina.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
hayırlı olsun bende nikon kullanıyorum güzel makina alan arkadaş hayrını görsün.
Bul
Satanda alanda hayrını görsün.Alkis
Bul
hayırlısı olsun emrah,deniz altı içinmi düşünüyorsun,ben amerikadan gopro sipariş verdim ne dersin iş görürmü?
Bul
LeVrEkCi yazdı:hayırlısı olsun emrah,deniz altı içinmi düşünüyorsun,ben amerikadan gopro sipariş verdim ne dersin iş görürmü?

Yok Nihat abi normal kullanım için...Gopro süper harika iş görür...Hayırlı olsun güle güle kullan bende düşünüyorum aslında...Şimdilik bi arkadaşta var yetiyor bize...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
satanada alanada hayirli olsun cok iyi bir makina alan pisman olmaz
Bul
alana satanada hayırlı olsun
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Hayırlı olsun Emrah.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Satılık Fotoğraf Makinesi yeniolta 11 2,446 17-08-2012, 20:18
Son Yorum: yeniolta
  Fotoğraf Makinası SerenaY66 22 4,570 08-02-2008, 12:05
Son Yorum: SerenaY66
  Fotoğraf veya Kamera Almak isteyen SerenaY66 9 2,872 19-05-2007, 21:52
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi