Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
geçmiş olsun
siteyi bir kaç gündür göremedim.site yöneticileri fazla ayrı bırakmadıkları için teşekkür ederiz.
Bul
Sormayın başımıza gelenleri daha sonra geniş bir açıklama yapacağım.

Saygılarımla
Bul
Fisherman yazdı:Sormayın başımıza gelenleri daha sonra geniş bir açıklama yapacağım.

Saygılarımla
abi nerdersin yaw merak ettik geçmiş olsun
Bul
kaç gündür siteyi merak ediyordum ne oldu diye fişherman büyüksün abi
alışmıştık siteye teşekkür ederim eline sağlık

rasgele
Bul
hayırdır abi .Geçmiş olsun diyelimde olayıda bir ara öğreniriz .oh bee bende daha ne zaman açılacak diyecektim.
Bul
Bizim kullandığımız server Dedicated server yani yani tamamen kontrolü bizim elimizi altındaydı. Server'a mali destek veren arkadaş server'ın bazıu programlamlarını güncellemek istemiş sonradan server'da geri dönülemz bir hata oluşmuş. Tüm çabalarımıza rağmen server'ı düzeltemedik serrver Amerikada olduğu için çok bilmiş para göz USA lı arkadaşlar server'ı yeniden kurmak için bir sürü masraf çıkarttık. En sonunda bir PC dükkanından kullandığımız server'ın aynısı bir PC toplattırdık ve bunu Karaköy'deki bir DataCenter'a yolladık cihaz tamamen bize aittir artık ve istediğimiz an müdahale kolay olacaktır. Biraz masraflı oldu ama sağlam oldu. En azında tekrar çökertsek bile D sürücüsüne ham yedek alıyoruz. Sadece kurulum işlemi zamana alır.

Hikaye kısaca böyle ama birde bizim çektiğimiz stresli 8 gün var.

Ayrıca birde benim siteye kurduğum bazı güncellemeler sorun çıkarttı. Veri kaybına uğratmadan sanırım 1 günlük bir çalışma yapmam gerekecek. Sanırım o süre zarfında forum'u kapatmak zorunda kalacağım
Bul
Gecmis olsun Fisherman merak ettik dogrusu,ama acildi ya ayni hizla devam.

Selamlar.

Bul
hepimize gecmiş olsun sitenin yoklugunu cok aradım hergün acılacakmı diye bakıyorum hafta sonuda yoktum gelir gelmez ilk işim siteye bakmak oldu tekrar gecmiş olsun aynı hızla devam mehmet ustanın dedigi gibi74
Bul
ben ilk günden telefonla fıshermnı ardım noldu diye server göçtü abi dedi eh o zaman geçmiş olsun dedik.şimdi hepimize geçmiş olsun diyelim.yine beraberizya önemli olanda o hadi kaldığımız yerden devam dostlar.
Bul
ekabir'lere selam76
yola devam....
yeniden beraber olmak....güzel
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hepinizin günü aydın olsun balıkcızakir1 7 1,933 19-10-2008, 11:56
Son Yorum: yalova tatar