Dün iş çıkışı yemciden biraz yengeç aldım amaç sabah iş öncesi erken gelip çuprayı yoklamaktı. Gece arkadaşlarım merada sabahlayacaklardı.. Onlarla bikaç telefon görüşmesi yaptım bikaç tane kiloluk levrek aldıklarını söylediler bende sabah gelir sizin tutamadıklarınızı tutarım diye takıldım onlara.. Saatı sabah 4:00 e kurdum saat çaldıkça ben erteledim en son 05:00 de ayaktaydım. hemen atladım merama ulaştım safak yeni sökmüştü arkadaşlarım 3-4 parça levrek almıştı. gördüm sevindim ısparoz yemeye başlamıştı hayvan artık bu iyiye işaret .Hemen zokama yengeci takıp attım amaç çupraydı bizim buralarda levrek gündüz nadir oltaya basar o nadirlerden biri daha denk geldi..Birkaç boş atış çekişten sonra yem tabana inmeden havada kapıp yürüdü balık, düzgün bir tasmalama balık oltamda misinam 0,22 mera deli gibi kayalık.Balık 2 kilo civarı allahtan çupra gibi kendini kaya altına atma huyu yok. biraz yorduktan sonra su üstü yaptığımda rahatladım arkadaşımda hemen kepçeledi.. Bu sezon oltayla ilk levreğimi aldım darısı tüm iyi insanların başına..
bende Nihat`in yazdigini yazacaktim Baris..
baligi kepceye alincaya kadar ayni heyecani yasadim..
daha da buyukleri rastgelir insallah..
buyuk bir ustalik ile pasayi almissin..afiyet olsun
birdahakine cipuralisina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]