Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özdere min org
vay aytuğ abim hoşgeldin.selamlar..Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
atalet06 yazdı:Yalçının elindeki balığın fotğrafı kimdeydi onu bir görelim de moralimiz düzelsin

Aytug abi..hosgeldinSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:son kalan bendeki üç resim

Yalçın abi son resimde sağında oturan arkadaş kim.. daha önce onunla köfteci Serdarın orada oturup çay içtik.. benim dalgıç arkadaşın aile dostu.. ikizi değilse tabiSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Ordanaryus Mustafa o kardeşim. Alkis

Keyifli ve güzel bir gündü tüm arkadaşlara teşekkürler. Sağolsunlar. Yakın zamanda tekrar buluşmak dileğiyle. Saygılar, selamlar.Seerf76
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
atalet06 yazdı:Yalçının elindeki balığın fotğrafı kimdeydi onu bir görelim de moralimiz düzelsin

aytuğ abi senin yazının üstünde hemen şekerimin resimleriSiyirdim sayfa 5 41 ve 49 mesajlarda yüklenmiş durumda
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:son kalan bendeki üç resim

Son üç resimdede harikalar varmış, şekerimin elindekini ordamı yediniz yoksa aslan sütüyle beraber Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Aytuğ abi hoşgeldiniz..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Son üç resimdede harikalar varmış, şekerimin elindekini ordamı yediniz yoksa aslan sütüyle beraber Seerf

yok şekerim onu kendine sakladı kimseye yedirtmem dedi Hadiordan bizde baktık iç geçirdik topluca Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yok şekerim onu kendine sakladı kimseye yedirtmem dedi Hadiordan bizde baktık iç geçirdik topluca Happy

Desene o zaman şekerim kendisi götürecek,Siyirdim
Şekerime afiyetler olsun..Seerf
Sizi gidi YK'lar sizi. Ben size sorarım işletme mühendisliğinde stajı. Tabiiki bizim gopezci Kamil olmazsa zevahiri bile kurtaramayacakmışsınız. Ben Aytuğ'la dün akşam balıkları boğup süslendik.SeerfTabiiki öldüm gülmektenHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özdere lambuka kayit 15 1,343 10-11-2016, 19:38
Son Yorum: orhanekmekci
  özdere fangri kayit 23 1,669 25-11-2015, 16:24
Son Yorum: kayit
  Özdere den ilk av raporum deniz aşığı 48 6,484 06-12-2009, 21:17
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi