Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özdere min org
arkadaşlar bendeki resimleri 1. sayfada görebilirsiniz.AlkisSeerf
Bul
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Alkisyine harika zamanlar geçirdik beraber, ilaç gibi geldi tekrar buluşmak dileğiyle sağolun varolun bende pek resim yok olan arkadaşlar bugün yarın yüklerler..Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Alkisyine harika zamanlar geçirdik beraber, ilaç gibi geldi tekrar buluşmak dileğiyle sağolun varolun bende pek resim yok olan arkadaşlar bugün yarın yüklerler..Gulumse

iamail olanı gönder.Bobo
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar bendeki resimleri 1. sayfada görebilirsiniz.AlkisSeerf

Eyvallah reisim..
Hepsi bu kadar değildir heralde,
Hani mercanların resimleri nerdeSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Gezginci emmiden başka balık tutan olmadı mı yaa..
Başta Yalçın olmak üzere hep gırtlak..Siyirdim
Bul
Oh ohh muhabbete bak muhabbete Alkis darısı daha kalabalık tekrarlarına Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar bendeki resimleri 1. sayfada görebilirsiniz.AlkisSeerf

Tüm katılımcı dostlara tebrikler.Alkis
Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.
Artık bir organizasyon zamanı gelmişWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:selam izmirden yeni döndüm öyle yorgunumki acilen birkaç saat uyumam lazım başım çatlıyor öğleden sonra resimleri yüklerim arkadaşlar şimdiden izmir gurubuna teşekkürler mini gezi için çok güzel oldu yedik içtik eğlendik Alkis
hemen dinlen ,çarşambaya yine sefere çıkıyorsun tekrar,yine bütün İzmiri tek başına doyurdun değil miSiyirdimSeerf
LeVrEkCi yazdı:telefonla arar delirtirsiniz değilmi,alacağınız olsunHadiordan
sen duur , daha iyi günlerin bunlar,telefonla aramak ne demek, icabında mms bile göndereceğiz Siyirdim

abi resimlere göre bir dahaki İzmir org. bir kebapçıda düzenlenir gibime geliyor,hem Yalçın abiye yeşillikten başka şey yedirmeyin,onun kalbi onada bizede lazım,,Smile
buluşma için hepinize tebrikler AlkisSeerf
Bul
maşallahınız var millet elinize emeğinize sağlık AlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:hemen dinlen ,çarşambaya yine sefere çıkıyorsun tekrar,yine bütün İzmiri tek başına doyurdun değil miSiyirdimSeerf

sen duur , daha iyi günlerin bunlar,telefonla aramak ne demek, icabında mms bile göndereceğiz Siyirdim

abi resimlere göre bir dahaki İzmir org. bir kebapçıda düzenlenir gibime geliyor,hem Yalçın abiye yeşillikten başka şey yedirmeyin,onun kalbi onada bizede lazım,,Smile
buluşma için hepinize tebrikler AlkisSeerf

iyi tamam sen kaşın ben kaşırım sonrasında merak etme ortağım benim Gulumseşaka bir yana yalçın abinin maşallahı var ful vardiya yapmış yine gece gündüz çalışmış Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özdere lambuka kayit 15 1,343 10-11-2016, 19:38
Son Yorum: orhanekmekci
  özdere fangri kayit 23 1,669 25-11-2015, 16:24
Son Yorum: kayit
  Özdere den ilk av raporum deniz aşığı 48 6,484 06-12-2009, 21:17
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi